Gigabyte G24F-2 mavi ışık filtresi nasıl açılır?

bulabildinizmi yeni aldım bende bu monitorden bulamadım

Bende aldım bu monitör den bende bulamadım çözümü buldunuz mu

Son düzenleme:
Gigabyte Control Center uygulaması var onu ındırıp açabiliyorsun diye söyledıler. Kurdum uygulamayı Low blue lıght var fakat seviyesini değiştiremiyorsun neden oldugunu bilmiyorum.

denedim ama hala mavi ışık seviyesini değiştiremiyorum. ekran fotoğrafı atabilir misin?

çözümü sonunda buldum
Arkadaşlar ben buldum SS kablosunun ucunu monitöre USB kısmını bilgisayara takıp çalıştırın ondan sonra burdaki OSD side Kick'i indirip çalıştırın.
aynı dediğini yaptıktan uygulamayı yükledim fakat masaüstündeki kısayol açılmıyor.
Yapmanız gereken ise C:\ Program Files (x86)\GIGABYTE\OSDSidekick\Gigabyte klasörüne gidip oradaki OSDSidekick.exe'yi çalıştırmak.
daha sonra uygulamayı çalıştırınca değiştirebiliyorsun.

Son düzenleme:
denedim ama hala mavi ışık seviyesini değiştiremiyorum. ekran fotoğrafı atabilir misin?

çözümü sonunda buldum

aynı dediğini yaptıktan uygulamayı yükledim fakat masaüstündeki kısayol açılmıyor.
Yapmanız gereken ise C:\ Program Files (x86)\GIGABYTE\OSDSidekick\Gigabyte klasörüne gidip oradaki OSDSidekick.exe'yi çalıştırmak.
daha sonra uygulamayı çalıştırınca değiştirebiliyorsun.
bende iki türlüde açılmıyor

Denedim ama hala mavi ışık seviyesini değiştiremiyorum. Ekran fotoğrafı atabilir misin?

Çözümü sonunda buldum.

Aynı dediğini yaptıktan uygulamayı yükledim fakat masaüstündeki kısayol açılmıyor.
Yapmanız gereken ise C:\ program files (x86)\GIGABYTE\OSDSidekick\Gigabyte klasörüne gidip oradaki OSDSidekick.exe'yi çalıştırmak.
Daha sonra uygulamayı çalıştırınca değiştirebiliyorsun.

Evet doğrudur onu eklememisim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı