ashinaxv
Decapat
Daha fazla
Garanti ve değişim için görüş. Yokuş yaparlarsa iade yolu gözükür.
Eğer kolay bir şekilde değişim yaparlarsa değişim isteyeceğim. Eğer yapmazlarsa pek uğraşmak istemiyorum açıkçası. İleride monitöre zararı olur mu?
Belki ileride dirilebilir o piksel birkaç gün daha test et bence.
Zararı olmaktan ziyade kusurlu bir ürün oluyor ve göze batmaya başlar. F/P bir ürün. Ölü piksel şansa dayalı bir olay. Aynı bütçe üzerinde aynı kalitede monitör yok. AOC vardı 4.6k olmuş. İade et onu al desek olmuyor.
Firmayı aradım ürünün teknik servise gönderileceğini ve 20 iş günü içerisinde dönüş yapılacağını söylediler. 20 iş gününe kadar bu ürünü bu fiyata tekrar bulamam ne yapmalıyım şu an hiç bilmiyorum.
Klişe bir söylenti. Mesela Dell bunu yapmıyor. Destek birimi resim veya video istiyor sonrasında kapıda ürünü sen kullanırken değiştiriyor.
Bunlar ise satıcı/mağaza mantığı. 20 iş günü sonra ürün değişim reddi yerse 14günlük cayma hakkın da yanmış oluyor. THH'ye başvurman gerekiyor.
Ben bu ürünü böyle kullanırım fakat ileride bir sorun çıkartır mı bana? İnanın hiç uğraşmak istemiyorum. Biliyorum hakkımı aramam lazım fakat sınav dönemim olduğu için bu işlere pek vakit ayıramam. Servisin 1 ölü pixele değişim yapıp yapmayacağıda tam bir kumar sanırım.
Garanti belgesi üzerinde servis adres ve numaraları yazması gerekiyor. Görüştün mü?
Gigabyte SSD'imi Amazon'dan alıp bad sektör çıkması sonucu garanti kağıdında ki firmaya gönderdim. 2 gün sonra yeni SSD geldi. Amazon ile hiç uğraşmadım. Deneyebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.