Monitörde yatay çizgli oluşmuş yeni fark ettim ne zaman oldu bilmiyorum. Nedeni ne olabilir? Beyaz ekranda bir sıkıntı gözükmüyor ama diğer renklerde belli oluyor nedense. Yardımcı olursanız sevinirim.
Eki Görüntüle 2470334
Eki Görüntüle 2470335
Eki Görüntüle 2470336
Eki Görüntüle 2470337
Eki Görüntüle 2470338
Garantisi geçen ayın 25'inde bitti maalesef ücretli bir şekilde tamir yapılır mı acaba olursa ne kadar olur onu da bilemiyorum.Kronik bir sorun var falan herhalde. Nedense bu modelde bu sorunu yaşayan birçok kişi gördüm. Panelde sorun var gibi duruyor. Garantisi varsa garantiye gönderin.
Garantisi geçen ayın 25'inde bitti maalesef ücretli bir şekilde tamir yapılır mı acaba olursa ne kadar olur onu da bilemiyorum.
Sitesinden baktığım zaman garantiyi görüntüleyebiliyorum. Sanırım gigabyte kendisi 3 yıl garanti sunuyor. Garantiye yollayacağım büyük ihtimalle.Panel değişimi yapılsa bile fiyatı monitörün sıfır fiyatına yakın tutar o yüzden yen monitör almak daha mantıklı. Monitör ayarlarından Hz overclock ayarı açıksa bir kapatmayı deneyin bakalım.
Sitesinden baktığım zaman garantiyi görüntüleyebiliyorum. Sanırım Gigabyte kendisi 3 yıl garanti sunuyor. Garantiye yollayacağım büyük ihtimalle.
Ben bugün kendim götürdüm servise. Oradan çıktıktan 5 dakika sonra mail attılar değişim için. Yeni ürün verecekler.Bende de aynı sorun hangi siteden baktınız ve ben İtopya'yı aradığımda biz lojistik destek sağlayamayız ServisPoint arayın dediler ServisPoint kargoyu sizin kendiniz göndermeniz gerek dedi. Çizgiler biraz daha kötüleşirse bende göndereceğim. Bazı kişiler kargo kodu aldığını söylüyor ben 10 kere aradım öyle bir durum olmadığından bahsettiler
Ben bugün kendim götürdüm servise. Oradan çıktıktan 5 dakika sonra mail attılar değişim için. Yeni ürün verecekler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.