Gigabyte G24F-2 Monitörde yatay çizgi oluyor

ploveny

Hectopat
Daha fazla  
Monitörde yatay çizgli oluşmuş yeni fark ettim ne zaman oldu bilmiyorum. Nedeni ne olabilir? Beyaz ekranda bir sıkıntı gözükmüyor ama diğer renklerde belli oluyor nedense. Yardımcı olursanız sevinirim.

Kronik bir sorun var falan herhalde. Nedense bu modelde bu sorunu yaşayan birçok kişi gördüm. Panelde sorun var gibi duruyor. Garantisi varsa garantiye gönderin.

Kronik bir sorun var falan herhalde. Nedense bu modelde bu sorunu yaşayan birçok kişi gördüm. Panelde sorun var gibi duruyor. Garantisi varsa garantiye gönderin.
Garantisi geçen ayın 25'inde bitti maalesef ücretli bir şekilde tamir yapılır mı acaba olursa ne kadar olur onu da bilemiyorum.

Garantisi geçen ayın 25'inde bitti maalesef ücretli bir şekilde tamir yapılır mı acaba olursa ne kadar olur onu da bilemiyorum.

Panel değişimi yapılsa bile fiyatı monitörün sıfır fiyatına yakın tutar o yüzden yen monitör almak daha mantıklı. Monitör ayarlarından Hz overclock ayarı açıksa bir kapatmayı deneyin bakalım.

Sitesinden baktığım zaman garantiyi görüntüleyebiliyorum. Sanırım gigabyte kendisi 3 yıl garanti sunuyor. Garantiye yollayacağım büyük ihtimalle.

Sitesinden baktığım zaman garantiyi görüntüleyebiliyorum. Sanırım Gigabyte kendisi 3 yıl garanti sunuyor. Garantiye yollayacağım büyük ihtimalle.

Bende de aynı sorun hangi siteden baktınız ve ben İtopya'yı aradığımda biz lojistik destek sağlayamayız ServisPoint arayın dediler ServisPoint kargoyu sizin kendiniz göndermeniz gerek dedi. Çizgiler biraz daha kötüleşirse bende göndereceğim. Bazı kişiler kargo kodu aldığını söylüyor ben 10 kere aradım öyle bir durum olmadığından bahsettiler

Ben bugün kendim götürdüm servise. Oradan çıktıktan 5 dakika sonra mail attılar değişim için. Yeni ürün verecekler.

Ben bugün kendim götürdüm servise. Oradan çıktıktan 5 dakika sonra mail attılar değişim için. Yeni ürün verecekler.

Sizin adınıza sevindim hocam yakın bir zamanda bende göndereceğim biliyorsunuz malum kargo fiyatları pahalı öğrenci olduğumdan dolayı şu aralar vaktimde yok müsait bir vaktimde göndereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…