Gigabyte G24F-2 vs Lenovo G24-20

Soru başlıktaki gibi. Arada 800 TL fiyat farkı var sizce hangisi alınmalı?

Aralarından G24F-2. Ama G24F-2 yerine bunlara bakmanız daha iyi olur:

Hocam söylediğiniz monitörler arasında çok mu fark var ? Yani söyledikleriniz daha mı iyi ?

Hocam söylediğiniz monitörler arasında çok mu fark var ? Yani söyledikleriniz daha mı iyi ?

24G2SPU ergonomik olarak diğer iki monitörden de üstün ve özellik olarak G24F-2 ile aynı sayılır. Hp Omen'de yurt dışında övülen bir monitör ve teknik olarak daha üstün bir monitör ama hareket kabiliyeti kısıtlı. G24F-2 4600TL yerine 4200-4300 TL bandındaydı geçen gün ve hak ettiği fiyat oydu. Ama 4600TL'yi bu 2 monitör varken biraz hak etmiyor. Eğer pivot, sola-sağa döndürmeye ihtiyacınız varsa 24G2SPU'yu, gerek yoksa HP Omen'i tercih edin.

Benim için hareket önemli bir şey değil. Benim için renkler güzel ve MS farkı iyi olsun yeter, fakat G24F-2'de SS IPS kullanılmış bu bir fark yaratır mı ?

Benim için hareket önemli bir şey değil. Benim için renkler güzel ve MS farkı iyi olsun yeter, fakat G24F-2'de SS IPS kullanılmış bu bir fark yaratır mı ?

SS IPS'ler Normal IPS'lere göre daha düşük tepki süresi sağlar. Renk uzayı olarak Gigabyte bir tık daha önde ama HP'de gerçek 8 bit renk derinliği olduğu için HP sizin için daha iyi olabilir. Ayrıca çok parlak bir ekran kullanmayı seviyorsanız yine HP daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…