Gigabyte G24F-2 vs LG 24GN60R-B

Tree Cloud

Kilopat
Arkadaşlar herkese iyi günler. Yakın zamanda başlıkta belirttiğim iki monitörden birini almayı düşünüyorum. Açılmış bazı başlıkları inceledim ve iki monitör de kullanıcılar tarafından övülüyor. Yorumlardan çıkarımım ise G24F-2 modelinin daha iyi olduğu ama ayrıca merak ettiğim birkaç soru daha var.
  • Şu an kullandığım monitör kolay sallanan bir monitör ve bazen rahatsız edebiliyor. Bu iki monitörden hangisinin standı daha kaliteli ve sallanma vb. gibi durumlara daha dayanıklı? Bununla alakalı bir yorum bulamadım.
  • İki monitör de IPS model, ama bazı yorumlarda gezerken G24F-2'nin sarımsı bir renkte gözüktüğünü belirten kişiler vardı.
  • Siz genel olarak hangi monitörü önerirsiniz?

Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar herkese iyi günler. Yakın zamanda başlıkta belirttiğim iki monitörden birini almayı düşünüyorum. Açılmış bazı başlıkları inceledim ve iki monitör de kullanıcılar tarafından övülüyor. Yorumlardan çıkarımım ise G24F-2 modelinin daha iyi olduğu ama ayrıca merak ettiğim birkaç soru daha var.
  • Şu an kullandığım monitör kolay sallanan bir monitör ve bazen rahatsız edebiliyor. Bu iki monitörden hangisinin standı daha kaliteli ve sallanma vb. gibi durumlara daha dayanıklı? Bununla alakalı bir yorum bulamadım.
  • İki monitör de IPS model, ama bazı yorumlarda gezerken G24F-2'nin sarımsı bir renkte gözüktüğünü belirten kişiler vardı.
  • Siz genel olarak hangi monitörü önerirsiniz?

Şimdiden teşekkürler.

G24F-2 kullanıyorum öncelikle ayağı metal ve gayet ağır sallanma yaşamazsın durduk yere. Sarımsı renk için monitör ayarlarından düzeltebilirsin eyesafe olduğu için göz koruma amaçlı biraz sarı ama ben monitör ayarlarından rengi açtım monitörün problemi değil anlayacağın değiştirebilirsin. Ben G24F-2'yi öneririm özellikle SS IPS olması ve otomatik 180Hz OC olması çok güzel. Yükseklik ayarıda cabası zaten çok iyi monitör.

@394919 hocam ben çok oynadım renk ayarlarıyla ama görüntü hep bi sarı optimum rengi asla bulamadım. Sarılık göze batıyor sürekli ayarlarını atar mısın

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (200).png
    Ekran Görüntüsü (200).png
    276,3 KB · Görüntüleme: 55
G24F-2 tam bir F/P monitörü.
Sarılık durumuna rastlamadım kesinlikle zaten binbir çeşit parlaklık ayarı yapılıyor.

Geç döndüm kusura bakmayın, bir kaç gün işim çıkmıştı ve sipariş veremedim. G24F-2'nin de fiyatı arttığı için LG monitörü sipariş verdim. Yorumlarınız için sağ olun arkadaşlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı