Necati ÜNAL
Kilopat
Arkadaşlar kömürlüğü kurcalarken bu anakartı buldum ve anladığım üzere bu anakart 775 pin. Bu anakart Xeon 5450 işlemcisi ve R7 240 ekran kartıyla düzgün çalışırmı ? PSU elimde 300w var yeterlimidir ? 8 GB RAM ile kullanmayı düşünüyorum bu anakart en fazla kaç MHz RAM destekliyor ? Atıyorum 1133 MHz destekliyorken ben bu anakarta 8 GB veya 4 GB 2133 MHz RAM takarsam ne olur 2133 MHz RAMi 1133 MHz olarakmı çalıştırır ? Metin2 LOL CS:GO ve Fortnite tarzı oyunları orta ayarlarda oynayabilirmiyim ? Bilgisayar da donma, kasma veya darboğaz gibi sorunlarla karşılaşırmıyım ? Bu işlemci ve ekran kartına OC yapılabilirmi ? **R7 240'ın 2 GB ve 4 GB modellerinden hangisi seçilmeli ? Bu parçaları bu anakart üzerinde kullanabilmek için BIOS güncellemesi vs. gereklimidir ? PSU 300w yeterlimidir değiştirmem mi gerekiyor ? Donanım konusunda bilgisi olan arkadaşlar anakartı ilk defa duyuyorlarsa bile lütfen internetten anakartın modeline bakıp bilgi verebilirlerse çok sevinirim. Şuan için en önemli mevzu bu işlemci ve ekran kartının bu anakartta düzgün çalışıp çalışmayacağı. PUBG vs. gibi oyunlar oynamayacağım. Oynayacağım en yüksek oyun GTA V olacak. Ayrıca bu sistem benim isteklerimi karşılarmı ? Şuanki bilgisayar elimde HD 2400 PRO ekran kartlı ve Core 2 Duo 3.00 GHz li bir işlemcili bir bilgisayar. Bu bilgisayardan fortnite vs. oynayamıyorum. Dizeceğim sistemde oynayabilirmiyim ?