Gigabyte GA-G41M-ED2L, Xeon 5450 ve R7 240 Uyumu

Necati ÜNAL

Kilopat
Arkadaşlar kömürlüğü kurcalarken bu anakartı buldum ve anladığım üzere bu anakart 775 pin. Bu anakart Xeon 5450 işlemcisi ve R7 240 ekran kartıyla düzgün çalışırmı ? PSU elimde 300w var yeterlimidir ? 8 GB RAM ile kullanmayı düşünüyorum bu anakart en fazla kaç MHz RAM destekliyor ? Atıyorum 1133 MHz destekliyorken ben bu anakarta 8 GB veya 4 GB 2133 MHz RAM takarsam ne olur 2133 MHz RAMi 1133 MHz olarakmı çalıştırır ? Metin2 LOL CS:GO ve Fortnite tarzı oyunları orta ayarlarda oynayabilirmiyim ? Bilgisayar da donma, kasma veya darboğaz gibi sorunlarla karşılaşırmıyım ? Bu işlemci ve ekran kartına OC yapılabilirmi ? **R7 240'ın 2 GB ve 4 GB modellerinden hangisi seçilmeli ? Bu parçaları bu anakart üzerinde kullanabilmek için BIOS güncellemesi vs. gereklimidir ? PSU 300w yeterlimidir değiştirmem mi gerekiyor ? Donanım konusunda bilgisi olan arkadaşlar anakartı ilk defa duyuyorlarsa bile lütfen internetten anakartın modeline bakıp bilgi verebilirlerse çok sevinirim. Şuan için en önemli mevzu bu işlemci ve ekran kartının bu anakartta düzgün çalışıp çalışmayacağı. PUBG vs. gibi oyunlar oynamayacağım. Oynayacağım en yüksek oyun GTA V olacak. Ayrıca bu sistem benim isteklerimi karşılarmı ? Şuanki bilgisayar elimde HD 2400 PRO ekran kartlı ve Core 2 Duo 3.00 GHz li bir işlemcili bir bilgisayar. Bu bilgisayardan fortnite vs. oynayamıyorum. Dizeceğim sistemde oynayabilirmiyim ?

Suan için kendime ufak bir ofis bilgisayarı niteliğin de bir PC toplayacağım için GT 1030 vs. kullanmayı düşünmüyorum. Xeon işlemci ve R7 240 benim işimi görecektir. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı