Gigabyte Ga G41M ısınıyor mu?

BakiÇobanxx02

Centipat
Kuzenimle PC üzerine konuşuyorduk. Benim anakartım Gigabyte Ga G41M combo (Intel) ve ben R7 240 ekran kartı ve Xeon işlemci almak istiyorum. Kuzenim bana senin anakartın eski çok ısınıyor, o yüzden anca 1 sene götürür dedi. Sonra elinde kalır dedi aldıkların. Bu doğru mu? Daha önce termal macun falan sıkmadım hiç, termal macunla iş çözülür mü yoksa yeni bir anakart mı almam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakarta termal macun sürmeyi düşünmüyorsunuzdur umarım. İşlemci ısınıyorsa işlemciye sürersiniz. Kuzeniniz Mucize Tamirci değil ise uzaktan bakarak anakartın ısındığını veya 1 sene dayanacağını anlayamaz.

Sıcaklık değerlerine baktınız mı?

Anakarta termal macun sürmeyi düşünmüyorsunuzdur umarım. İşlemci ısınıyorsa işlemciye sürersiniz. Kuzeniniz Mucize Tamirci değil ise uzaktan bakarak anakartın ısındığını veya 1 sene dayanacağını anlayamaz.

Sıcaklık değerlerine baktınız mı?

Bakmadim saha once sadece elimi temas ettirdim ama pc 12 saat acikti ve baya isinmisdi.Yani eger alirsan ben ekran karti alirsam 1 sene sonra eskiye mi döner yada sogutmak icin napabilirim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı