Başarılı Kurulum Gigabyte GA-P35 S3G -El Capitan 10.11.1

Cpus=1 komutu benim bildiğim işlemcinin tek çekirdeğini kullanır. Performansı etkiler.

Anakartının modeli nedir?

Evet hocam. Anakart Gigabyte P43 ES3G sizin kartla hemen hemen aynı. Işlemcim Xeon x5460 siz açılışta hangi boot komutlarını kullaniyorsunuz? Mümkünse config aracında yaptığınız ayarların fotoğraflarını atar misiniz? Smbios ayarlarını ne yaptınız?

Cpus=1 sorunu da çözüldü. Kısa bir internet araştırması ile hallettim. Google'a voodootscsync for ... (işlemci modeli gelecek) yazarak aratın. Kexti kextwizard ile kurun rebuild cache yapın tamamdır.

Şu an için benim sorunum ALC888 sesi tanıtamadım...

@xxxcom Kurduğunuz sistem masaüstü bilgisayar mı ? Ben de aynı ekran kartını kullanıyorum fakat işlemcim Amd fx8320 herhangi bir sıkıntı olur diye endişeliyim. Windows 10 kullanıcısıyım , fakat usb belleğe bu işletim sistemini ayrı olarak kurmak istiyorum. Nereden başlayacağımı tam olarak bilmiyorum, tavsiye edebileceğiniz yol varsa hemen uygulamaya geçmek istiyorum.

İngilizcem pek iyi değil biraz yardımcı olur musunuz işlem basamaklarıyla ilgili?

Kullandığınız wifi kartın marka ve modeli nedir hocam?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…