Janpardayan
Kilopat
Daha fazla
Merhaba, yaklaşık 2 ay önce Gigabyte RTX 2060 Windforce 6 GB OC modelini aldım, biraz yüksek sıcaklıklarda çalışıyor ama aldığım fiyatı göz önünde bulundurduğumda bana çok büyük bir problem olarak gelmiyordu fakat son 2 haftadır oyunlarda ciddi bir fan sürtmesine benzer ses çıkarıyor kabloları, kasanın içini 2 defa kontrol ettim herhangi bir kablo sürtmesi durumu söz konusu değil. Ben de Gigabyte desteğe ticket açtım benden ürün ile alakalı video göndermemi istediler, buyurun siz de inceleyin.
video.mp4 bana video incelemesinden sonra teknik servise gönderip iade tutanağı oluşturmamı söylediler, ben de pazartesi günü kartı garantiye yollayacağım. Sizce durum ne olur? Attığım ticket ekran görüntüsü olarak cevabını ekledim, daha önce böyle bir durum yaşayan arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum. İyi sosyaller
video.mp4 bana video incelemesinden sonra teknik servise gönderip iade tutanağı oluşturmamı söylediler, ben de pazartesi günü kartı garantiye yollayacağım. Sizce durum ne olur? Attığım ticket ekran görüntüsü olarak cevabını ekledim, daha önce böyle bir durum yaşayan arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum. İyi sosyaller