Gigabyte GeForce RTX 3080 Ti ekran kartında Coil Whine oluyor

Chihiro

Centipat
Katılım
11 Aralık 2020
Mesajlar
31
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Merhaba, sistemimi yeni dizmiştim. Ancak Apex gibi oyunlara girdiğimde coil whine sorunu ile karşılaşıyorum ve oyun içerisinde error kodu da veriyor bazen. Ses, öyle çok fazla değil ancak 52 bin TL harcadığım tamamen yeni bir sistem olduğu için üzülüyorum.

Ekran kartım Gigabyte GeForce RTX 3080 Ti

İtopya'dan aldım. 9 Mayıs tarihinde elime geçti. Yaklaşık 8 gün oluyor. Sizce iadeye mi göndereyim garantiye mi? Garanti ses belli bir desibeli geçmedikçe değişim yapmıyormuş. Ancak iadede ise ambalajı açılmış olan ekran kartlarını kabul etmediklerini yazmış forumdaki bazı kişiler sorun yaşamış.
Ürünü 22.500TL'ye aldım. Ürün şu an 28 bin TL. Bu sesi duymak istemiyorum aynı zamanda ne yapacağım konusunda da kararsızım. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Çoğu kart yüke girince coil whine sesi duyulması normal garantiye gönderin diyeceğim ama coil whine sesinden dolayı değişim yapacaklarını sanmam.
 
3060 Ti ile ilk ay coil whine yaşadım. Herhangi bir ayar yapmadım.
Sonradan kendi kendine kesildi, nasıl oldu bir fikrim yok.

Çok tuhaf, keşke o kadar şansım olsa. Coil whine olduğundan eminsiniz değil mi? Sonradan geçmesi gibi bir durum varsa iadeyi aklımdan çıkarabilirm.
Benim eski psu ile başka ekran kartı coilwhine yapmadı. Başka pcde deneyerek çözdüm sorunumu ben.
Anladım, teşekkür ederim
 
Tabi bu durumun garantisi yok. Ben de işin uzmanı değilim. O kadar para verip de geri bildirim bu şekilde olunca yaşanan hayal kırıklığını anlayabiliyorum.
 

Geri
Yukarı