Elektronik Gigabyte GP-P850GM PC güç kaynağı 850W Gold 3600TL!

4 tane de n11 stok varmış onada bakabilirsiniz.
n11'den Gigabyte GP-P850GM V2 850 W 80+ Gold Full Modüler Güç Kaynağı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Bunlar patlayan jenerasyondan mıydı? Belki @Oreki hocam bilgilendirebilir.

GP-P850GM ile GP-P750GM patlayan modellerdi evet. Gigabyte yeniledi mi, patlayanları geri çekti mi yoksa bizim gibi üçüncü dünya ülkelerine mi iteledi orası meçhul.

Bu olay patladığında hali hazırda Amerika, Avrupa, Avustralya vb. pazarlarında onbinlerce PSU vardı stoklarda. Elbet yine Gigabyte adı altında ya da random marka basılarak Asya pazarına geri sürüldü alayı.

Bunlar patlayan jenerasyondan mıydı? Belki @Oreki hocam bilgilendirebilir.

Revize edileli çok oldu bunlar. Problem yok. Patlamasından bağımsız olarak pek önermem zaten kaliteli ve performanslı modeller değil. Aynı şey şunun için de geçerli:

Şunun için geçerli değil bu top tier bir ürün:

Karışmasın.

Revize edileli çok oldu bunlar. Problem yok. Patlamasından bağımsız olarak pek önermem zaten kaliteli ve performanslı modeller değil. Aynı şey şunun için de geçerli:

Şunun için geçerli değil bu top tier bir ürün:

Karışmasın.

Türkiye'dekiler revize edilen modeller mi? Ben Gigabyte'a güvenmiyorum bu konuda çünkü başının belaya girebileceği Amerika ve Avrupa pazarları dışında pek sallamaz bunlar.

Türkiye'dekiler revize edilen modeller mi? Ben Gigabyte'a güvenmiyorum bu konuda çünkü başının belaya girebileceği Amerika ve Avrupa pazarları dışında pek sallamaz bunlar.

@Andar Han ile bakmıştık beraber. Seri numaralarından belli oluyorlar. Evet revizeler. İkinci el kısmı sıkıntılı ama ona dikkat etmek lazım.

GP-P850GM ile GP-P750GM patlayan modellerdi evet. Gigabyte yeniledi mi, patlayanları geri çekti mi yoksa bizim gibi üçüncü dünya ülkelerine mi iteledi orası meçhul.

Bu olay patladığında hali hazırda Amerika, Avrupa, Avustralya vb. pazarlarında onbinlerce PSU vardı stoklarda. Elbet yine Gigabyte adı altında ya da random marka basılarak Asya pazarına geri sürüldü alayı.
Revize edilip yeniden piyasaya sürüldüler diye biliyorum ancak bizim ülke pazarına ne girmiş, çıkmış ürün kodunu da bulamadım ya da gözümden kaçmış. Alınır mı tartışılır zaten ama o zamanlardan beri Gigabyte PSU travma oldu bende gördüğüm yerden topukluyorum genelde 😀

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı