Iyi fiyat son 15 stok.
Gigabyte GP-P850GM PC güç kaynağı 850W ATX 80plus® altın Amazon.com.tr
Gigabyte GP-P850GM PC güç kaynağı 850W ATX 80plus® altın Amazon.com.tr
Tam modüler ama fiyatı pek indirimli gibi değil sanki.
Bunlar patlayan jenerasyondan mıydı? Belki @Oreki hocam bilgilendirebilir.
Bunlar patlayan jenerasyondan mıydı? Belki @Oreki hocam bilgilendirebilir.
Revize edileli çok oldu bunlar. Problem yok. Patlamasından bağımsız olarak pek önermem zaten kaliteli ve performanslı modeller değil. Aynı şey şunun için de geçerli:
![]()
Gigabyte GP-UD750GM 750W 80+ Gold Ultra Dayanıklı Modüler Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Gigabyte GP-UD750GM 750W 80+ Gold Ultra Dayanıklı Modüler Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Şunun için geçerli değil bu top tier bir ürün:
Gigabyte GP-AP850GM AORUS P850W 850W 80+ GOLD Modüler ATX Güç Kaynağı (outlet)
kampanyalı Gigabyte GP-AP850GM AORUS P850W 850W 80+ GOLD Modüler ATX Güç Kaynağı (outlet) özellikleri, fiyat bilgisi, taksit seçenekleri ile hemen satın al.www.sanalmarketim.com
Karışmasın.
Türkiye'dekiler revize edilen modeller mi? Ben Gigabyte'a güvenmiyorum bu konuda çünkü başının belaya girebileceği Amerika ve Avrupa pazarları dışında pek sallamaz bunlar.
Revize edilip yeniden piyasaya sürüldüler diye biliyorum ancak bizim ülke pazarına ne girmiş, çıkmış ürün kodunu da bulamadım ya da gözümden kaçmış. Alınır mı tartışılır zaten ama o zamanlardan beri Gigabyte PSU travma oldu bende gördüğüm yerden topukluyorum geneldeGP-P850GM ile GP-P750GM patlayan modellerdi evet. Gigabyte yeniledi mi, patlayanları geri çekti mi yoksa bizim gibi üçüncü dünya ülkelerine mi iteledi orası meçhul.
Bu olay patladığında hali hazırda Amerika, Avrupa, Avustralya vb. pazarlarında onbinlerce PSU vardı stoklarda. Elbet yine Gigabyte adı altında ya da random marka basılarak Asya pazarına geri sürüldü alayı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.