Elektronik Gigabyte GP-P850GM PC güç kaynağı 850W Gold 3600TL!

Revize edilip yeniden piyasaya sürüldüler diye biliyorum ancak bizim ülke pazarına ne girmiş, çıkmış ürün kodunu da bulamadım ya da gözümden kaçmış. Alınır mı tartışılır zaten ama o zamanlardan beri Gigabyte PSU travma oldu bende gördüğüm yerden topukluyorum genelde 😀

Şundan hiç korkmanıza gerek yok. Üreticisi de platformu da her şeyi ile farklı. Elma ve armut kadar farklı yani. Hatta fiyatı bence iyi düşünenler almalı.

Hop üreticisi farklı değil pardon. Sadece platform komple farklı.

Şundan hiç korkmanıza gerek yok. Üreticisi de platformu da her şeyi ile farklı. Elma ve armut kadar farklı yani. Hatta fiyatı bence iyi düşünenler almalı.
Aorus serisi ile derdim yok zaten hocam pekte bakmıyordum genelde fiyatları ulaşılabilir seviye de olmadığı için ancak şu an fiyatı güzel alınabilir. Ben şu saatten sonra ATX 3.0 alma taraftarıyım yoksa çoklu pin kabloları çok sırıtıyor gözüme.

Revize edilip yeniden piyasaya sürüldüler diye biliyorum ancak bizim ülke pazarına ne girmiş, çıkmış ürün kodunu da bulamadım ya da gözümden kaçmış. Alınır mı tartışılır zaten ama o zamanlardan beri Gigabyte PSU travma oldu bende gördüğüm yerden topukluyorum genelde 😀

Temkinli olmak lazım. Herhangi bir ürün büyük pazarlarda sorun yaşarsa, istenmezse hiç üretilen fabrikaya geri gönderip parçalarına ayırtmakla uğraşmıyorlar.

Fabrika o esnada büyük pazarlar için yenilerini üretiyor, bu sıkıntılılar da fason ürünlere dönüşüyor. Bir bakmışsın Hadron 750W Gold modüler PSU çıkarmış ama o da ne iç kısım Gigabyte ile aynı. Bu tarz şeyler çok yaşanıyor. Koca koca araba firmaları bile yapıyor düşün gerisini.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı