Takas GIGABYTE GTX 960 G1 Gaming 4GB (GTX 970 ile)

rainbox

Kilopat
Yer
ANKARA
Daha fazla  
Meslek
Sağlık
Dostlar 2 ay oldu kartı alalı sadece test için tak çıkart yapıldı. Sıvı soğutma parçalarım toplanmadığından kullanamiyorum da. 1080p monitör alacağımdan GTX 970 ile takas düşünüyorum. Kart ve üstüne garanti durumuna göre 150-200 lira üstüne düşünüyorum. Benim için önemli olan temiz kutulu ve garantili olması. Çünkü ben de size garantili kart vereceğim. Kart 3 fanli modelinden 4GB versiyon. 720p monitor kullandigimdan almistim karti. Fakat Full HD'nin tadina da bakmak istiyorum. Ankara ici elden teslim edebiliriz yuz yuze. Teklifleri bekliyorum satma taraftari degilim takas taraftariyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX960 ile GTX970 arasında 150-200TL mi far var? Kimse 960 almazdı böyle olsaydı.

Konu güncel arkadaşlar. Evet 200 lira olmayabilir ama takas düşünen olabilir..

Dostlar 2 ay oldu kartı alalı sadece test için tak çıkart yapıldı. Sıvı soğutma parçalarım toplanmadığından kullanamiyorum da. 1080p monitör alacağımdan GTX 970 ile takas düşünüyorum. Kart ve üstüne garanti durumuna göre 150-200 lira üstüne düşünüyorum. Benim için önemli olan temiz kutulu ve garantili olması. Çünkü ben de size garantili kart vereceğim. Kart 3 fanli modelinden 4GB versiyon. 720p monitor kullandigimdan almistim karti. Fakat Full HD'nin tadina da bakmak istiyorum. Ankara ici elden teslim edebiliriz yuz yuze. Teklifleri bekliyorum satma taraftari degilim takas taraftariyim.
Tabiki sizin düşünceniz fakat değiştirmenizin lüzumu yok. İkinci sistemimde sizin kartınızın aynısını kullanıyorum ve çoğu oyunda FHD çözünürlükte yüksek FPS'de oynuyorum.
Gta V veyahut muadil başka oyunlar. Hiçbir sorun çıkartmıyor.

Güncel arkadaşlar makul bir teklif gelirse değerlendireceğim ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı