Çözüldü Gigabyte H110M'li sistem açılırken 5 kere bip sesi geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kwenzy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 6 Cores - 12 Threads
GPU: EVGA GeForce GTX 1080Ti SC2 Gaming 11GB
RAM: 2x8 3200MHz Hikvision U10 Urien DDR4
Anakart: MSI B550 Gaming Gen3
HDD: 1TB Seagate Barracuda + 500GB Seagate Barracuda
SSD: Bugatek 240GB SSD
Meslek
Öğrenci
Bilgisayarımı 9 Ağustos'ta aldım. Bugüne kadar sıkıntı yoktu. Bu sabah açtım ve açılışta 5 kere bip sesi geldi. Bilgisayarı her resetlediğimde 5 kere bip sesi geliyor. İnternette işlemci hatası diyor fakat işlemcim gayet normal çalışıyor. Tüm aksanlarını kontrol ettim fakat hiçbir şey bulamadım.
Anakart: Gigabyte H110M-Gaming3-CF

1691825699666.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam çıkan sesler size direk hatayı söyler CPU ile alakalı diyorsa öyledir yani başka anlamı olacağını düşünmüyorum açıkcası.

Bu siteyi buldum burada da CPU Error diyor.

Hocam biraz farklı forumlara baktım RAM hatası diyenler var ne kadar doğru bilmiyorum ama.

Arkadaşın sistemden böyle ses çıkıyormuş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RAM yüzünden olduğunu söylemiş yapan arkadaş.

BIOS'tan Ultra Fast Boot'u açtığım için işlemci ani voltaj görüyormuş. Onu kapatınca tek bip ile normal bir şekilde açıldı. (Klasik açılış bipi, arıza değil)
Hocam çıkan sesler size direk hatayı söyler CPU ile alakalı diyorsa öyledir yani başka anlamı olacağını düşünmüyorum açıkcası.

Hocam biraz farklı forumlara baktım RAM hatası diyenler var ne kadar doğru bilmiyorum ama.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

BIOS'tan Ultra Fast Boot'u açtığım için işlemci ani voltaj görüyormuş. Onu kapatınca tek bip ile normal bir şekilde açıldı. (Klasik açılış bipi, arıza değil)

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı