Umutsuz_Vaka Decapat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2023 #1 Hocam tam alacağım, arada desteklemez diyen de gördüm içimde merak uyandırdı ama uyumlu diyenler çoğunlukta yardımcı olur musunuz?
Hocam tam alacağım, arada desteklemez diyen de gördüm içimde merak uyandırdı ama uyumlu diyenler çoğunlukta yardımcı olur musunuz?
Snoop TOK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Aralık 2016 Mesajlar 1.561 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime A320M-K Ryzen 5 1600AF Kioxia 500 GB M.2 SSD 12 GB RAM RX 580 8GB Thermaltake 550 Watt Yarı Modüler PSU Zalman Z11 NEO Cinsiyet Erkek Meslek Ticaret, Öğrenci 10 Mart 2023 #2 Umutsuz_Vaka dedi: Hocam tam alacağım, arada desteklemez diyen de gördüm içimde merak uyandırdı ama uyumlu diyenler çoğunlukta yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... H55 serisi anakartlar destekliyor rahatça kullanabilirsiniz.
Umutsuz_Vaka dedi: Hocam tam alacağım, arada desteklemez diyen de gördüm içimde merak uyandırdı ama uyumlu diyenler çoğunlukta yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... H55 serisi anakartlar destekliyor rahatça kullanabilirsiniz.
Umutsuz_Vaka Decapat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2023 #3 Çok teşekkür ederim hocam.