Gigabyte H55M-S2 ile HX313C9FBK2/8 uyumlu mudur?

Ahmet Uçar

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
  • Anakart: Gigabyte H55M-S2
  • İşlemci: Intel Core i5 661 3.33GHz
  • Ekran kartı: AMD Radeon R7 240
Arkadaşlar yukarıda sistemi yazdım, şu linkteki RAM sistemimle uyumlu mu? Öğrenmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM uyumlu ama o site hakkında çok fazla şikayet var. Oradan almanızı tavsiye etmem ayrıca fiyatı da maşalah DDR4 belleklerden pahalı :)

Ben buradan almıştım isterseniz siz de bir bakın.

Son düzenleme:
RAM uyumlu ama o site hakkında çok fazla şikayet var. Oradan almanızı tavsiye etmem ayrıca fiyatı da maşalah DDR4 belleklerden pahalı :)

Ben buradan almıştım isterseniz siz de bir bakın.
RAM almışken iyisinden almak istiyorum. Markalar performansa etki eder mi? yani önerebileceğiniz bir marka var mı sizin bu attığınız RAM'dan pek bir şey anlamadım da
Nanokatalog sitesinden almayın.
Ürün yaklaşık olarak 40-45 günde geliyor.
Ayrıca 8GB DDR3 1333MHz belleğe de o kadar para verilmez.
Anladım. Peki önerebileceğiniz bir RAM var mıdır sistemle uyumlu çalışan?

Linki bununla değiştirdim. 5 dakika önce yukarıda da düzenleme yapmıştım ama sizde görünmemiş. Kingston marka RAM bence kalitelidir. Ben 1 tane aldım şuan sorunsuz çalışıyor ama ileride ne olur bilemem tabi :)

Linki bununla değiştirdim. 5 dakika önce yukarıda da düzenleme yapmıştım ama sizde görünmemiş. Kingston marka RAM bence kalitelidir. Ben 1 tane aldım şuan sorunsuz çalışıyor ama ileride ne olur bilemem tabi :)
Kingston 4gb 1333mhz Ddr3 Ram (kvr1333d3n9/4g) - n11.com Burda ki RAM hakkında ne düşünüyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı