Gigabyte H55M-S2 RAM tavsiyesi

RuNN3R

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, anakartımla alakalı bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. Sistemim parçaları şunlar;

Blade Soul diye bir MMO oyun oynuyorum bu oyunda aşırı donmalar ve kalabalık ortamda 50 sn kadar donup kalıyor. Hareket etmek zaten mümkün değil anlayacağınız aşırı bir kasma sorunum var. Ben de oyun açıkken görev yöneticisinden baktığımda RAM'in % 95 kullanıldığını gördüm ve bu hiç hareket olmayan oyunda %80 altına inmiyor. Bunu yazmamdaki sebep sorunumun tam olarak anlaşılmasıdır. Bu bağlamda benim ilk tespitim RAM'in yetersiz olduğudur. Ben 8 GB 1333 MHz RAM almak istiyorum sistemime sizce anakartım maksimum 8 GB RAM destekliyor bu RAM'i dual 2x4 8 veya tek modül 8 mi alayım? Bir de yazmış olduğum donma sorunu sizce RAM takviyesi ile çözülür mü? Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler.

Anakartımın linkinden kontrol edip bana dual veya tek modül mü RAM almam gerektiğini yazarsanız iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…