D Dance4LifeTR Hectopat Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2015 #1 Arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi ben yeni ekran kartı almak istiyorum fakat anakartımın hangi ekran kartlarını desteklediğini bilmiyorum. Anakartların hangi ekran kartlarını desteklediğini nasıl öğreniyoruz? Anakartımın linki: www.gigabyte.com.tr: GIGABYTE - Motherboard, Graphics Card, Notebook, Slate, Mini PC, Server, PC Peripherals and more / GA-H61M-DS2 (Rev.... Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim herkese. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2015
Arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi ben yeni ekran kartı almak istiyorum fakat anakartımın hangi ekran kartlarını desteklediğini bilmiyorum. Anakartların hangi ekran kartlarını desteklediğini nasıl öğreniyoruz? Anakartımın linki: www.gigabyte.com.tr: GIGABYTE - Motherboard, Graphics Card, Notebook, Slate, Mini PC, Server, PC Peripherals and more / GA-H61M-DS2 (Rev.... Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim herkese.
Ozzy Megapat Katılım 19 Ekim 2012 Mesajlar 76 29 Ocak 2015 #2 Anakartınızda PCI Express 3.0 standartını destekleyen bir port bulunmakta. Bu porta piyasada bulabileceğiniz PCI Express olan bütün ekran kartlarını takabilirsiniz. Aynı Anakart bir arkadaşımda vardı Asus GTX 650 Ti Boost upgrade'i yaptık. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2015
Anakartınızda PCI Express 3.0 standartını destekleyen bir port bulunmakta. Bu porta piyasada bulabileceğiniz PCI Express olan bütün ekran kartlarını takabilirsiniz. Aynı Anakart bir arkadaşımda vardı Asus GTX 650 Ti Boost upgrade'i yaptık.