Gigabyte H61M-S2-B3 Anakart Windows 8 Yükleme Sorunu

uyb2101

Kilopat
Yer
İSTANBUL
Daha fazla  
Meslek
SİGORTACI
Bilgisayarıma Windows 8 ya da Windows 10 yüklemeye çalıştığımda kernel security check failure hatası alıyorum. Windows 7 yüklerken BIOS ayarlarındaki belli standart ayarları yaptığımda sorun yok. (ayarlardan biri bile bozulduğunda Windows 7 yüklemesinde de hata alıyorum) Windows 8 yüklerken Cmos'taki ayarlar ayarlar tam olarak nasıl olmalı ben bu ayarlardan dolayı başarılı olamadığımı düşünüyorum. Sorun başkaysa ne yapmalıyım ?
RAM'leri tarattım sorun yok, harddiskte sorun yok tarattım ki olsa windows 7'de yüklenmez diye düşünüyorum.
Bios'u güncelledim, ayarları sıfırladım, bios pilini falan çıkardım ama fayda etmedi.
Sistem:
1.png
2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10'u Microsoft'tan indir ve Rufus ile USB'ye yaz. Daha sonra bilgisayara tak ve çalıştır. Yükletme seçeneğini seç ve "Hiçbir şey saklama" seçeneğini işaretle. Kurulum bittikten sonra disk temizleme işlemi yap. GGWP.

4 yıl sonra tekrar merhabalar.
Problemi çözemedim hala Windows 7 kullanıyorum.
Tanıdığım bir bilgisayarcı donanım hatasıdır demekte fakat Windows 7 kurulumunda sorun yok.
Windows 10 64bit kurarken USB 'den boot yapıyorum sonrasında windows logosu geliyor,

LOADİNG.jpg
kurulum ekranı beklerken "kernel security check failure" hatası alıyorum ve sistem yeniden başlatılıyor.

BLUE SCRREN.jpg

32bit için deneme yaptım sonuç aynı.

Bios ayarlarım aşağıdaki gibi sorunla ilgili bir öneriniz var mı ? Desteklerinizi rica ederim.

CMOS.jpg
CMOS 2.jpg

Dosya Ekleri

• F12 BOOT.jpg
    F12 BOOT.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 52
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı