Gigabyte H77-DS3H sisteme ekran kartı tavsiyesi

Bütçe
10000

Mirzabey

Femtopat
Daha fazla  
Hayırlı geceler.
Aşağıdaki şekilde bir sistemim var. Orta sınıf oyunları oynayacak derecede değişiklik yapmak istiyorum. Sadece ekran kartı değiştirsem yeterli olur mu? Ya da verecek bir tavsiyeniz var mı? 8-10 bin civarı bütçe ayırabilirim.

Gigabyte H77-DS3H anakartlı anakart
i7 3770 işlemci
4*8 GB DDR3 1333 RAM
450W PSU
500 SSD
AMD HD 7730 ekran kartı.

Vakit ayırdığınız şimdiden teşekkür ederim.

Hayırlı geceler.
Aşağıdaki şekilde bir sistemim var. Orta sınıf oyunları oynayacak derecede değişiklik yapmak istiyorum. Sadece ekran kartı değiştirsem yeterli olur mu? Ya da verecek bir tavsiyeniz var mı? 8-10 bin civarı bütçe ayırabilirim.

Gigabyte H77-DS3h anakartlı anakart.
i7 3770 işlemci.
4*8 GB DDR3 1333 RAM.
450W PSU.
500 SSD.
AMD HD 7730 ekran kartı.

Hocam o bütçeye sıfırdan sistem kurmanız gerek.

Hayırlı geceler.

Gigabyte H77-DS3h anakartlı anakart.
i7 3770 işlemci.
4*8 GB DDR3 1333 RAM.
450W PSU.
500 SSD.
AMD HD 7730 ekran kartı.

Bütçeyi biraz aşıyor ama güzel sistem Wing-Blade | Intel i3 10100F | 2 x 8 GB DDR4 | RTX 3050 8 GB | 480 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com

İşin gerçeği yeni bir sistem almak istemiyorum. Çok fazla oyun oynayan birisi değilim. Elimde hazır bir sistem var belki ufak bir dokunuşla bir şeyler olur diye fikir almak istedim.

Ama tavsiyenizi kenara not ettim.

Hocam sisteminiz DDR3 bir sistem ve şu anda DDR 5'ler piyasada kaba tabir ile çağın çok gerisinde bu yüzden sistemi tamamen değiştirmek en mantıklı tercih olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı