Wanderer_Poyo
Kilopat
Bilgisayar toplarken SSD almamıştım, büyük bir hata yapmışım. Aradan iki sene geçti tabi o süreçte can çekiştim biraz.
İlk önce durumum şöyle, herhangi bir oyun oynarken oyunu aşağıya aldığım zaman bilgisayarda başka bir şey çalıştıramıyorum, Discord mesela açık olmasına rağmen hiçbir yerine tıklanmıyor eğer arkada oyun açıksa (GTA V), veya tarayıcıya tıklıyorum 5 dakika sonra açılıyor çok yavaş çalışıyor. Bilgisayarda sadece bir şey yapabiliyorum yani iki işi aynı anda yapamıyorum. Aynı zamanda bilgisayarım çok yavaş açılıyor o SSD olmamasından kaynaklı sanırsam.
Bilgisayar parçalarım:
Özet geçecek olursak:
GTA 5'i donmadan yüksek çözünürlükte oynamak istiyorum.
Her hangi bir oyunu oynarken, oyunu aşağıya alıp bilgisayarımı hızlı bir şekilde kullanmak istiyorum.
(Bilgisayarın aynı anda iki iş yapabilmesi yani hem oyun açık olup hemde tarayıcıdan bir şey aratmak gibi)
Bilgisayarımın hızlı açılıp kapanmasını istiyorum.
İlk önce durumum şöyle, herhangi bir oyun oynarken oyunu aşağıya aldığım zaman bilgisayarda başka bir şey çalıştıramıyorum, Discord mesela açık olmasına rağmen hiçbir yerine tıklanmıyor eğer arkada oyun açıksa (GTA V), veya tarayıcıya tıklıyorum 5 dakika sonra açılıyor çok yavaş çalışıyor. Bilgisayarda sadece bir şey yapabiliyorum yani iki işi aynı anda yapamıyorum. Aynı zamanda bilgisayarım çok yavaş açılıyor o SSD olmamasından kaynaklı sanırsam.
Bilgisayar parçalarım:
- Anakart: GIGABYTE H97M-HD3 Intel H97 Socket 1150 DDR3 1600MHz GA-H97M-HD3
- İşlemci: Intel Core i7-4790S CPU @ 3.20GHz
- Ekran Kartı: Evga GTX1050 Ti SSC GAMING GDDR5 4GB 128Bit Nvdia GeForce DX12
- RAM: 8 GB DDR3 1333 Mhz.
- HDD: 1 TB SATA (7200 Rpm) HDD
- Kasa: XIGMATEK FRONTLINER EN8774 3x12CM BLUE LED USB 3.0 MidT ATX BLACK CASE
Özet geçecek olursak:
GTA 5'i donmadan yüksek çözünürlükte oynamak istiyorum.
Her hangi bir oyunu oynarken, oyunu aşağıya alıp bilgisayarımı hızlı bir şekilde kullanmak istiyorum.
(Bilgisayarın aynı anda iki iş yapabilmesi yani hem oyun açık olup hemde tarayıcıdan bir şey aratmak gibi)
Bilgisayarımın hızlı açılıp kapanmasını istiyorum.