Gigabyte Laptop Yükte EDP Throttle Sorunu

Her seri numarası Gigabyte'a bir küfür olsun.
Cihaz: Aorus 15p XD
SN: SN21500J000003
CHK: 1890
MFG: 2021-12
Uğraştığınız için teşekkürler @Recep Baltaş. Dahada gigabyte'dan çöp almam.

@afrika örgüsü hocam garantiye vermiş. Hadi hayırlısı, olumlu sonuç çıkarsa bende vereceğim.

Son düzenleme:
@osos11 hocam 15p Xd'nin son Control Center'i ile düzeldi mi düzelmedimi anlayamadım açıkçası. Tam garantiye göndereceğim zamana denk geldi. Şu an 115+45 sıkıntısız oynatıyor gibi. 2 hafta öncesine kadar 80+45'te bile sıkıntı çıkarıyordu. Ben yeni çıkardıkları BIOS sürümünü güncellemeyi yine denemiştim ama yine çalışmamıştı birkaç gün önce. Oyunlar şu an yağ gibi akıyor fakat Dynamic Boost 2.0'dan yararlanamıyorum sanırım.

Sonuncusunu kullanıyorum bende hocam. 115+45 de hiç sorun yaşamadım bugün ama 130+45'te halen devam ediyor sorun.
Denerim bugün akşam diye ümit ediyorum.
Sürüm numarası 22.12.20.01 bahsettiğiniz değil mi? Emin olmak için soruyorum.
Siz oyun oynarken batarya doluluk oranınız ne seviyelerde oluyor genelde. Tam şarjlı durumda mı oynuyorsunuz ya da limitli mi oluyor?

Denerim bugün akşam diye ümit ediyorum.
Sürüm numarası 22.12.20.01 bahsettiğiniz değil mi? Emin olmak için soruyorum.
Siz oyun oynarken batarya doluluk oranınız ne seviyelerde oluyor genelde. Tam şarjlı durumda mı oynuyorsunuz ya da limitli mi oluyor?

Evet o sürüm hocam. Batarya doluluk oranı 90-100 arası, tam şarjlı durumda oynuyorum. Bugün garantiye verdim hadi hayırlısı.

Evet o sürüm hocam. Batarya doluluk oranı 90-100 arası, tam şarjlı durumda oynuyorum. Bugün garantiye verdim hadi hayırlısı.
EDP toleransı artmış gibi ama bende sorun devam ediyor.
Umarım dilediğiniz gibi sonuçlanır. Benim garantim bitmiş durumda lakin sizin işlemler bittikten sonra garanti sürecini anlatırsanız müteşekkir olurum.

EDP toleransı artmış gibi ama bende sorun devam ediyor.
Umarım dilediğiniz gibi sonuçlanır. Benim garantim bitmiş durumda lakin sizin işlemler bittikten sonra garanti sürecini anlatırsanız müteşekkir olurum.

Umarım hocam, garanti bitmiş olsa da bence parasını verip gönderin. Satmaya çalışsan elinde kalır cihaz.

@osos11 Hocam şuan tatildeyim, cihaz teslim edilmiş tamir edildi deniyor. Telefonum çalındığı için çok bakamıyorum eve geçince sizi bilgilendireceğim.

@osos11 Merhaba, cihaz god of war'da 130+45-55-60 şeklinde sorunsuz çalıştı sanırım. yüklediğim diğer oyunlarda da sorun çıkmazsa haber vereceğim.

Sorun çözüldü sanırım, göndermenizi tavsiye ederim. Format atınca sorun tekrarlar mı emin değilim, BIOS sürümü değişmemiş.

Sorun halen tekrarlıyor, diğer arkadaşınkini çözüp benimkinin tekrarlaması şaka gibi. Çok iyi gidiyor hayat.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı