Gigabyte marka 2060'ı satıp MSI Gaming Z almak mantıklı mı?

Bahadır Özmen

Kilopat
RTX 2060 Gigabyte ekran kartım var ama satacağım sıcaklıktan dolayı. Servise yolladım, termal macun yeniledik dediler ama yine aynı. Bunu satıp 500 TL koyup MSI RTX 2060 Gaming Z alacağım ve kasayı değiştirip sağlam bir şey alabilirim, yani satabilirim. Gerek var mı 6000 TL'lik PC'ye? Yoksa bu idare eder mi?
  • Gigabyte RTX 2060 OC 6 GB
  • Ryzen 5 2600X
  • Corsair SPEC-05- 550W kasa
  • 2 X Corsair fan 5X Dark Ultra Bright RGB fan hız ayarlanabilir kumandalı
  • 120 GB SSD James Donkey
  • B450M S2H Gigabyte 3200 MHz
  • Corsair Vengeance 8 GB RAM 3000 MHz

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX 2060 Gigabyte ekran kartım var ama satacağım sıcaklıktan dolayı. Servise yolladım, termal macun yeniledik dediler ama yine aynı. Bunu satıp 500 TL koyup MSI RTX 2060 Gaming Z alacağım ve kasayı değiştirip sağlam bir şey alabilirim, yani satabilirim. Gerek var mı 6000 TL'lik PC'ye? Yoksa bu idare eder mi?
  • Gigabyte RTX 2060 OC 6 GB
  • Ryzen 5 2600X
  • Corsair SPEC-05- 550W kasa
  • 2 X Corsair fan 5X Dark Ultra Bright RGB fan hız ayarlanabilir kumandalı
  • 120 GB SSD James Donkey
  • B450M S2H Gigabyte 3200 MHz
  • Corsair Vengeance 8 GB RAM 3000 MHz

Eki Görüntüle 448840
Bu sorunu yaşayan başkası var mı araştır bakalım. Eğer sorun sende mevcutsa kendi işini kendin görüp termal macunu çok kaliteli alarak işe başlayabilirsin. Daha sonra garanti servisinden sürmesini rica et.

Değiştirmekte kararlı iseniz 3 Fanlı soğutma sizi tatmin edicektir.

7 tane fan var son hızda dönüyor ve açılan konularda gigabayt yetersiz soğutması
Ama kasanın ön paneli kapalı. Ön fanlar nereden hava alıyor? Bana çok küçük geldi hava alma boşluğu kasanın ve içe üfleyen kaç fan var hepsi dışarı üflemiyor umarım. Fan sayısı da kasanın hava kaışı iyi olduğunu göstermiyor maalesef.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı