Gigabyte p43t-es3g iAtkos MacOS kurulumu için sistem bilgileri

Sephinroth

Hectopat
Katılım
14 Temmuz 2013
Mesajlar
7
Merhaba arkadaşlar, herkez gibi bende Microsoft Windows'tan sıkılanlardanım. Ya MAC alacağım yada başarabilirsem MAC kuracağım.

Sistem Bilgileri :

Ekran Kartım : ATI radeon 2600xt
Ana Kartım : Gigabyte p43t-es3g
Ram : 4 GB

eğer sistemim macOS destekliyorsa hangi versionunu kurmam gerekli ve ethernet kartı, ekrankartı, ses kartı gibi driverları nereden indirebilirim.

Saygılarımla.
 
Ekran kartım biraz eski kaldı :)) bu akşam büyük bir aksilik çıkmazsa ML2 kurulumuna başlayacağım umarım sorunsuzca kurabilirim. Yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim.

- - - Güncellendi - - -

Çok sağlam ve işe yarar bi döküman bulamadım, ML2 versionu sanırım boot'suz geliyormuş. USB den değilde bunu DVD'den boot olayını nasıl yapabilirim? DVD den olmuyor ise USB den boot olayını nasıl halledebilirim.
 
Hazırladığınız videoyu izleyerek hem sanal bir mac kurdum hemde bootlu USB iatkos'u hazırladım, yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Son olarak bir şey sormak istiyorum MAC işletim sisteminde windows tabanlı programları çalıştırmak mümkünmü ? Extra yardımcı bir programa ihtiyacımız varmı ? birde ben çok uzun zamandır WOW oyuncusuyum WOW'u MAC'te çalıştırabilirmiyim ?

- - - Güncellendi - - -

Merbaha;

Dün gece IATKOS kurulumunu gerçekleştireyim dedim, ama şöyle bir sorunla karşılaştım hazırladığım USB yi bilgisayara takınca klavye mouse çalışmıyor, böyle bir sorunla daha önce karşılaştınız mı bilmiyorum bu sorunu nasıl giderebilirim.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı