TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.117 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 17 Ekim 2021 #11 maxbilisim dedi: Ne kadar iyi olursa olsun, nedense GeForce dışında bir ekran kartını kullanmak içimden gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum size. Yazılımsal açıdan Nvidia kartlar daha mantıklı seçimler ama son zamanlardaki piyasa sebebiyle ne yazık ki AMD kartlar daha uygun.
maxbilisim dedi: Ne kadar iyi olursa olsun, nedense GeForce dışında bir ekran kartını kullanmak içimden gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum size. Yazılımsal açıdan Nvidia kartlar daha mantıklı seçimler ama son zamanlardaki piyasa sebebiyle ne yazık ki AMD kartlar daha uygun.
DelerSS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 1.089 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2021 #12 Sir Benjamin dedi: Açıkçası 3 fanlı olması biraz işi performanstan çok şova da kaçıran bir hale de getiriyor sanki, kaliteli iki fan ve soğutma bloğu da gayet yeterli olur diye düşünüyorum. Hadi be PowerColor yap bakalım buna da bir Red Devil Genişletmek için tıkla... Bekliyoruz Red Devil'i inşallah kalitesinden şaşmaz.
Sir Benjamin dedi: Açıkçası 3 fanlı olması biraz işi performanstan çok şova da kaçıran bir hale de getiriyor sanki, kaliteli iki fan ve soğutma bloğu da gayet yeterli olur diye düşünüyorum. Hadi be PowerColor yap bakalım buna da bir Red Devil Genişletmek için tıkla... Bekliyoruz Red Devil'i inşallah kalitesinden şaşmaz.