Elektronik Gigabyte RTX 2060 4999 TL!

Bu mu yoksa 6.5-7 bine 3050 mi? Sadece soruma cevap vermeniz yeterlidir.
Yani hocam tek artısı 8 GB VRAM 3050'nin ama 2 bin TL''ye değmez kesinlikle. Bu fiyattaki bir 2060 F/P olarak inanılmaz seviyede.
 
Tamam.

O karta vereceğim en fazla 4500 kart eskide kaldı NVIDIA daha iyi diye AMD'den bahsetmiyorum ama ben olsam vermem.
 
Biraz daha koyup RX 6600 alınır.

Alınmaz her ne kadar performanslı olsa da driverlarda doğru düzgün stabillik yok RX 6500 XT kullanıyorum bende kaç kere sistem çöktü driverlar yüzünden AMD aldığıma pişman oldum ileride param olduğunda ekran kartında NVIDIA'dan şaşmam.
 
O karta vereceğim en fazla 4500 kart eskide kaldı NVIDIA daha iyi diye AMD'den bahsetmiyorum ama ben olsam vermem.
Tamamdır hocam, siz vermeyin.

@Gapirkont @çokdüşünenbiri Peki sıcaklığı sıkıntılı mı ciddi manada?

Aynısını kullanan arkadaşım var, 1 yıl kadardır sistemini temizlemiyor ve 80 derecelere çıktığını söylüyor kartın. Temizlerse bir tık düşebilir diye düşünüyorum sıcaklık. Aynı şekilde kasanın hava akışı da önemli bir rol oynuyor. Temiz bir kart + güzel hava akışı olan bir kasa ile sıcaklıkların 75-76 derecelerde gezeceğini düşünüyorum.
 
AMD'nin sürücü sorunlarının çok kötü olduğunu biliyorum. Dediğim gibi bana da oldu. NVIDIA benim gözümde de önde. Fakat fiyatı çok daha pahalı AMD'ye göre.
 
@Gapirkont Anladım, sağ olun. Ön tarafı full mesh 3 fanlı ve arkada da 1 fan var. Üstte de 2 fanlık boş yer var kasada, olmadı oralara da fan takabiliriz. Sıkıntı olacağını sanmıyorum ben de ama belli bir yerden sonra kapanıyor hatası falan gördüm.
 
@Gapirkont Anladım, sağ olun. Ön tarafı Full mesh 3 fanlı ve arkada da 1 fan var. Üstte de 2 fanlık boş yer var kasada, olmadı oralara da fan takabiliriz. Sıkıntı olacağını sanmıyorum ben de ama belli bir yerden sonra kapanıyor hatası falan gördüm.

Kart mı belli bir yerden sonra kapanıyormuş? Hocam bu çok yüksek sıcaklılara çıkmadığı sürece mümkün olan bir şey değil. 80 dereceleri fazla geçmediği sürece herhangi bir sıkıntı olmaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı