Gigabyte RTX 2060 OC ısınma sorunu

Mustafaozvrn

Kilopat
Daha fazla  
İyi günler. Bende Gigabyte RTX 2060 OC model ekran kartım var. Oyunda tam yüke bindiğinde 80 dereceyi görüyor. 81 olduğunu görmedim ama 80 derece bana yüksek geliyor bu normal mi değilse neler yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
Kasa: Corsair Spec Delta 3 önde 1 arka fanlı
PSU: Corsair 550W 80+

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynen öyle hocam. Şuan eve geldim ve kararsızım

Aynen öyle hocam. Şuan eve geldim ve kararsızım
Bence bir dene, denemekten zarar gelmez. Böyle bir topa giriyorsan zaten az biraz montaj işlerinden anlıyorsun demektir. O yüzden sana çok bi dert çıkartmaz Bi sök tak dene belki faydasını görürsün. Belki farklı bir fikir oluşur kafamızda.

Ben ısınmanın kasayla ilgili olduğunu düşünmüyorum spec deltanın hava akışı çok iyi

Ben ısınmanın kasayla ilgili olduğunu düşünmüyorum spec deltanın hava akışı çok iyi

Benim ısınma sorunum kasa ile ilgili. Apex kendi ayarlarım ile 62 dereceyi geçmezken normal kapalı hali ile 72-73 dereceleri görüyordu.

Kasanın yan kapağı açık şekilde 1 hafta denedim. Msi afterburner ile fan ayarlarını normal düzeyde olacak şekilde ayarladım(örneğin:70 derece olduğunda %80 fan hızı olacak şekilde). Bu şekilde kart 75i geçmedi.
Aliekspressten 3 adet rgb aigo fan siparişi verdim 20 güne kadar elimde ulaşır diye tahmin ediyorum bunları taktıktan sonra tekrardan size test sonucu maksimum kaç dereceye çıktığını belirtirim.
Arkadaştan idare etmesi için 1 tane 8lik fan aldım kasanın üstüne taktım kasa için küçük gelsede işe yaradı. Şöyle söyleyim kasanın kapağını tekrar taktım ve testlerde 74ü geçmediğini fark ettim. Diğer fanlar geldiğinde bakalım neler olacak.

Şuan havalar ısındı. Kart alev alıyor. Mersin alev alıyor. Oyuna girmek istemiyorum. Bu sabah 80 leri gördüm. Kasa bile fayda etmiyor. Odaya klima almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…