Stokta bulamıyorum, bulsam bile 6.5 gibi saçma fiyatlara satılıyor. Ocak'ta herhangi bir stok girişi olacak mı, bilgisi olan var mı? Bir de bu kartı hangi fiyattan almak mantıklı olur, gerçek ederi nedir?
MSI GEFORCE RTX 3060 TI GAMING X TRIO 8GB GDDR6 256Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Hepsiburada'dan 5780TL'ye sipariş geçmiştim. Kargodan teslim almadan iade edeceğim önümüzdeki günlerde tekrar stoğa düşer fiyat nasıl gelir size bilmiyorum ama
Hepsiburada'dan 5780TL'ye sipariş geçmiştim. Kargodan teslim almadan iade edeceğim önümüzdeki günlerde tekrar stoğa düşer fiyat nasıl gelir size bilmiyorum ama
MSI GEFORCE RTX 3060 TI GAMING X TRIO 8GB GDDR6 256Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Evet fakat amazon üzerinden asus rog strixi 100 tl daha ucuza alabildim. Gerçi süresi var ama iyi oluyor hem stok açısından süreci takip edebileceğim hem de elimde güzel bir fiyata sahip bir siparişim olacak. Bu yüzden geri yolluyorum ekran kartını