Hocam kartınıza macun bakımı yapıp MSI Afterburner'dan bakabilir misiniz MHz değerlerinize bir de GPU'yu stress testine sokabilir misiniz ne yapıyor.
FurMark'ta puanı 9800 çıkıyor bu normallere göre biraz düşük 11k falan çıkıyor diğer modeller.
Ek olarak Gigabyte supporta yazdım benden log istediler logları burayada bırakiyim. Macun değişimini memlekete dönünce yapacağım gibi şimdilik tek umudum stabil bir sıcaklığa gelince watt değerinin yükselmesi belki korumak için az watt çekiyor diye düşünüyorum.
FurMark'ta puanı 9800 çıkıyor bu normallere göre biraz düşük 11k falan çıkıyor diğer modeller.
Ek olarak Gigabyte supporta yazdım benden log istediler logları burayada bırakiyim. Macun değişimini memlekete dönünce yapacağım gibi şimdilik tek umudum stabil bir sıcaklığa gelince watt değerinin yükselmesi belki korumak için az watt çekiyor diye düşünüyorum.
Attığımda oyunu kapatıp öyle kaydı kapattım. Sıcaklığı 60'a düşünce 1815 MHz'ye çıktı bu benim için umut verici logda son 2 satırda görebilirsiniz.
Hortlatmak gibi olacak ama sorunumu hala çözemedim.
Bu değerler TDP değerleri yük altında iken PCI-e 75 watt olmalı yazıyor benimki 36 anakartta bir sorun olabilir mi?
Güncelleme: Merhaba arkadaşlar sorunum macun değişimi sonrası düzeldi hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim.