S Slenders Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 1.206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar test değerleri böyle ne diyorsunuz? Ortalama 9777 yer yer anlık takılmalar yaşadım benchmarkta ama sorun olsa burada yazar mıydı ve neden ortalamanın altında değerim?
Arkadaşlar test değerleri böyle ne diyorsunuz? Ortalama 9777 yer yer anlık takılmalar yaşadım benchmarkta ama sorun olsa burada yazar mıydı ve neden ortalamanın altında değerim?
Aark Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #2 Bence gayet normal.
S Slenders Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 1.206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #3 Aark dedi: Bence gayet normal. Genişletmek için tıkla... bir sıkıntı yok değil mi sorun olsaydı yazar mıydı?
Aark dedi: Bence gayet normal. Genişletmek için tıkla... bir sıkıntı yok değil mi sorun olsaydı yazar mıydı?
Mustafa773 Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 1.810 Çözümler 3 7 Aralık 2023 #4 Slenders dedi: Arkadaşlar test değerleri böyle ne diyorsunuz? Eki Görüntüle 2044840 Ortalama 9777 yer yer anlık takılmalar yaşadım benchmarkta ama sorun olsa burada yazar mıydı ve neden ortalamanın altında değerim? Genişletmek için tıkla... Kartlarımız aynı bende yapayım test paylaşırım sonuçları birazdan.
Slenders dedi: Arkadaşlar test değerleri böyle ne diyorsunuz? Eki Görüntüle 2044840 Ortalama 9777 yer yer anlık takılmalar yaşadım benchmarkta ama sorun olsa burada yazar mıydı ve neden ortalamanın altında değerim? Genişletmek için tıkla... Kartlarımız aynı bende yapayım test paylaşırım sonuçları birazdan.
S Slenders Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 1.206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #5 Mustafa773 dedi: Kartlarımız aynı bende yapayım test paylaşırım sonuçları birazdan. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bekliyorum Slenders dedi: Tamamdır bekliyorum Genişletmek için tıkla... hocam ben takılma yaşıyorum benchmarkta bile takılma anlık siz de oluyor mu?
Mustafa773 dedi: Kartlarımız aynı bende yapayım test paylaşırım sonuçları birazdan. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bekliyorum Slenders dedi: Tamamdır bekliyorum Genişletmek için tıkla... hocam ben takılma yaşıyorum benchmarkta bile takılma anlık siz de oluyor mu?
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 7 Aralık 2023 #6 Ortalamanın biraz altında kalmış gibi sürücünüz güncel mi?
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Aralık 2023 #7 Sorun var gibi durmuyor, arkada bir şeyler çalışıyorsa sonuç biraz kesik çıkabilir, kontrol ettiniz mi?
Sorun var gibi durmuyor, arkada bir şeyler çalışıyorsa sonuç biraz kesik çıkabilir, kontrol ettiniz mi?
S Slenders Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 1.206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #8 494722 dedi: Ortalamanın biraz altında kalmış gibi sürücünüz güncel mi? Genişletmek için tıkla... evet gayet güncel Kaanolovski dedi: Sorun var gibi durmuyor, arkada bir şeyler çalışıyorsa sonuç biraz kesik çıkabilir, kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... arka da bir şey açık değildi 494722 dedi: Ortalamanın biraz altında kalmış gibi sürücünüz güncel mi? Genişletmek için tıkla... yani çok kötü mü bu anlık takılma drop yaratır mı
494722 dedi: Ortalamanın biraz altında kalmış gibi sürücünüz güncel mi? Genişletmek için tıkla... evet gayet güncel Kaanolovski dedi: Sorun var gibi durmuyor, arkada bir şeyler çalışıyorsa sonuç biraz kesik çıkabilir, kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... arka da bir şey açık değildi 494722 dedi: Ortalamanın biraz altında kalmış gibi sürücünüz güncel mi? Genişletmek için tıkla... yani çok kötü mü bu anlık takılma drop yaratır mı
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 7 Aralık 2023 #9 Slenders dedi: evet gayet güncel arka da bir şey açık değildi yani çok kötü mü bu anlık takılma drop yaratır mı Genişletmek için tıkla... Hayır hocam dert edeceğiniz bir şey değil. Bu test zaten size kartın drop yapıp yapmayacağını söylemez. Ankartta XMP açık mı?
Slenders dedi: evet gayet güncel arka da bir şey açık değildi yani çok kötü mü bu anlık takılma drop yaratır mı Genişletmek için tıkla... Hayır hocam dert edeceğiniz bir şey değil. Bu test zaten size kartın drop yapıp yapmayacağını söylemez. Ankartta XMP açık mı?
Mustafa773 Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 1.810 Çözümler 3 7 Aralık 2023 #10 Slenders dedi: Tamamdır bekliyorum hocam ben takılma yaşıyorum benchmarkta bile takılma anlık siz de oluyor mu? Genişletmek için tıkla... 3DMark indiriyorum. paylaşırım birazdan
Slenders dedi: Tamamdır bekliyorum hocam ben takılma yaşıyorum benchmarkta bile takılma anlık siz de oluyor mu? Genişletmek için tıkla... 3DMark indiriyorum. paylaşırım birazdan