S Slenders Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 1.206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #21 Mustafa773 dedi: FurMark testinde 1920x1080 8X MSAA ayarlarda kartınız kaç dereceyi görüyor Max? Benimki 69. Genişletmek için tıkla... ben 0 msaa da 67 dereceyi görmüşüm onuralp0 dedi: Bu FurMark benchmark değil FurMark değil benchmark indir öyle yap Genişletmek için tıkla... Hocam link atabilir misiniz?
Mustafa773 dedi: FurMark testinde 1920x1080 8X MSAA ayarlarda kartınız kaç dereceyi görüyor Max? Benimki 69. Genişletmek için tıkla... ben 0 msaa da 67 dereceyi görmüşüm onuralp0 dedi: Bu FurMark benchmark değil FurMark değil benchmark indir öyle yap Genişletmek için tıkla... Hocam link atabilir misiniz?
onuralp0 Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 373 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 2060 1tb m.2 ssd b450m k ıı 16 gb 3200 mhz ram 165 hz va panel monitör R5 1600AF Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #22 Slenders dedi: Ben 0 MSAA da 67 dereceyi görmüşüm Genişletmek için tıkla... Çok fark yok. Isınma konusun da problem yok
Slenders dedi: Ben 0 MSAA da 67 dereceyi görmüşüm Genişletmek için tıkla... Çok fark yok. Isınma konusun da problem yok
S Slenders Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 1.206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #23 onuralp0 dedi: Çok fark yok. Isınma konusun da problem yok Genişletmek için tıkla... kartım da problem var mı sizce?
onuralp0 dedi: Çok fark yok. Isınma konusun da problem yok Genişletmek için tıkla... kartım da problem var mı sizce?
onuralp0 Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 373 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 2060 1tb m.2 ssd b450m k ıı 16 gb 3200 mhz ram 165 hz va panel monitör R5 1600AF Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #24 Slenders dedi: ben 0 msaa da 67 dereceyi görmüşüm Hocam link atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Atılmıyor dediğimi yaz ilk çıkanı indir Slenders dedi: Kartım da problem var mı sizce? Genişletmek için tıkla... Benchmark testini yaptığın da sonuçları görürüz orada zaten sana kendisi söylüyor Slenders dedi: Arkadaşlar test değerleri böyle ne diyorsunuz? Eki Görüntüle 2044840 Ortalama 9777 yer yer anlık takılmalar yaşadım benchmarkta ama sorun olsa burada yazar mıydı ve neden ortalamanın altında değerim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Slenders dedi: ben 0 msaa da 67 dereceyi görmüşüm Hocam link atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Atılmıyor dediğimi yaz ilk çıkanı indir Slenders dedi: Kartım da problem var mı sizce? Genişletmek için tıkla... Benchmark testini yaptığın da sonuçları görürüz orada zaten sana kendisi söylüyor Slenders dedi: Arkadaşlar test değerleri böyle ne diyorsunuz? Eki Görüntüle 2044840 Ortalama 9777 yer yer anlık takılmalar yaşadım benchmarkta ama sorun olsa burada yazar mıydı ve neden ortalamanın altında değerim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S Slenders Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 1.206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #25 onuralp0 dedi: Atılmıyor dediğimi yaz ilk çıkanı indir Benchmark testini yaptığın da sonuçları görürüz orada zaten sana kendisi söylüyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bu testler zarar verir mi sisteme? 3d furmark benchmark gibi testler?
onuralp0 dedi: Atılmıyor dediğimi yaz ilk çıkanı indir Benchmark testini yaptığın da sonuçları görürüz orada zaten sana kendisi söylüyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bu testler zarar verir mi sisteme? 3d furmark benchmark gibi testler?
onuralp0 Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 373 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 2060 1tb m.2 ssd b450m k ıı 16 gb 3200 mhz ram 165 hz va panel monitör R5 1600AF Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #26 Slenders dedi: Eki Görüntüle 2044880 Eki Görüntüle 2044881 Hocam bu testler zarar verir mi sisteme? 3D FurMark benchmark gibi testler? Genişletmek için tıkla... Vermez. SSD ve ekran kartın da uyarı vermiş aynı şeyleri bana da vermişti
Slenders dedi: Eki Görüntüle 2044880 Eki Görüntüle 2044881 Hocam bu testler zarar verir mi sisteme? 3D FurMark benchmark gibi testler? Genişletmek için tıkla... Vermez. SSD ve ekran kartın da uyarı vermiş aynı şeyleri bana da vermişti
OneLee Centipat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 627 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri ---CPU--- Intel Core i5 13600K 3.5 Ghz ---Anakart--- MSI PRO B760M-P 6800mhz(OC) M.2 1700p ATX DDR5 Anakart ---RAM--- XPG Lancer RGB 32 GB (2X16) DDR5 6000 MHZ CL30 ---GPU--- Gainward GeForce RTX 4060 Ti Ghost 8GB ---Depolama--- Kingston 1TB NV2 NVMe Okuma 3500MB-Yazma 2100MB M.2 Toshiba 1TB HDD ---Kasa & PSU & CPU Soğutucu--- BitFenix Garen 600W DeepCool LE300 Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #27 SSD'ni neden görmüyor?
S Slenders Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 1.206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #28 onuralp0 dedi: Vermez. SSD ve ekran kartın da uyarı vermiş aynı şeyleri bana da vermişti Genişletmek için tıkla... yani normal mi sıkıntılı mı ikisi? Göndermeli miyim garantiye?
onuralp0 dedi: Vermez. SSD ve ekran kartın da uyarı vermiş aynı şeyleri bana da vermişti Genişletmek için tıkla... yani normal mi sıkıntılı mı ikisi? Göndermeli miyim garantiye?
onuralp0 Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 373 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 2060 1tb m.2 ssd b450m k ıı 16 gb 3200 mhz ram 165 hz va panel monitör R5 1600AF Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #29 Slenders dedi: Yani normal mi sıkıntılı mı ikisi? Genişletmek için tıkla... SSD konusunu bilmiyorum ama ekran kartın da problem var. Diğer kullanıcılara göre çok düşük kalmıs
Slenders dedi: Yani normal mi sıkıntılı mı ikisi? Genişletmek için tıkla... SSD konusunu bilmiyorum ama ekran kartın da problem var. Diğer kullanıcılara göre çok düşük kalmıs
S Slenders Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 1.206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #30 OneLee dedi: SSD'ni neden görmüyor? Genişletmek için tıkla... bilmiyorum ssd testler de iyi çıkıyor ama onuralp0 dedi: SSD konusunu bilmiyorum ama ekran kartın da problem var. Diğer kullanıcılara göre çok düşük kalmıs Genişletmek için tıkla... yarın itopyayı arayıp ne yapmam lazım onuralp0 dedi: SSD konusunu bilmiyorum ama ekran kartın da problem var. Diğer kullanıcılara göre çok düşük kalmıs Genişletmek için tıkla... ne yapmam gerek bilgilendirirseniz sevinirim
OneLee dedi: SSD'ni neden görmüyor? Genişletmek için tıkla... bilmiyorum ssd testler de iyi çıkıyor ama onuralp0 dedi: SSD konusunu bilmiyorum ama ekran kartın da problem var. Diğer kullanıcılara göre çok düşük kalmıs Genişletmek için tıkla... yarın itopyayı arayıp ne yapmam lazım onuralp0 dedi: SSD konusunu bilmiyorum ama ekran kartın da problem var. Diğer kullanıcılara göre çok düşük kalmıs Genişletmek için tıkla... ne yapmam gerek bilgilendirirseniz sevinirim