Gigabyte RTX 4060 3DMark testi normal mi?

Sistemde bir sorun göremedim. O siteyi kullanmayın. Site ismini yazarken bile ''yasaklı'' diyor, yazdırmıyor İşlemciniz o ekran kartını besler.
bir de anlık takılmalar yaşıyorum hocam biraz ben takıntlılıyım şimdi kullanmayın dediniz bir problem yaratır mı ya ve anlık takılmalar yaşıyorum oynunlar da

Bir sorun olacağından değil ama kullanmayın, o sitedeki verileri de iplemeyin.
peki hocam 3dmarkta test değeri ort altın da çıkıyor neden? takıntılıyım şimdi kullanmayın dediniz ya sabaha kadar düşünürüm ne olur acaba mining yapılır mı falan diye

@Slenders Anlık droplar birçok nedenden dolayı kaynaklanabilir. Net olarak bir şey söylemem.
hocam her şeyi test ettim işlemcim falan hiçbirin de sorun çıkmıyor itopyaya götürdüm garantiye göndeririz 1 ay sürer dedi ben dedim ki göndermeye gerek var mı bence yok dedi orada ki çalışan arkadaş

@Slenders Anlık droplar birçok nedenden dolayı kaynaklanabilir. Net olarak bir şey söylemem.
ya sizce garantilik bir durum var mı?

beni yönlendirirseniz sevinirim kusura bakmayın gece gece de rahatsızlık veriyorum bilmediğimden soruyorum

Hocam o zaman boşu boşuna 1 ay beklemeyim yani siz öyle diyorsanız orada ki adamda öyle dedi oyundan oyuna da değişebiliyor dedi i3 13100f kullanıyorsun dedi giriş seviyesi anakart kullanıyorsun dedi akıcı full oyun oynamak istiyorsan i5 12 nesil 4070 almalısın fiyatına göre bunları göz ard etmen gerek dedi

kafama takılan neden benim 3dmark ortalamanın altın da çıktı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…