Çözüldü Gigabyte RTX 4060 Ti soğutma performansı nasıldır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

leak

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Gigabyte RTX 4060 Ti soğutma performansı nasıldır? Birkaç araştırma sonucunda bazı forumlarda soğutma performansının kötü olduğuna dair yazılar okudum. ASUS'un 4060 Ti modelini almak istiyorum fakat bunu da merak ettim. Sizce ASUS modelini mi almak daha mantıklı yoksa Gigabyte mı?

Çözüm
Hocam 4060 ti dediğiniz kart 140W kadar güç tüketen hafif bir kart. Bu bakımdan 4060 ti hangi marka alırsanız alın hiçbiri ısınmayacaktır. Ben 130W ekran kartlı bir laptop kullanıyorum o bile pek ısınmazken 140W masaüstü kartı hayli hayli ısınmayacaktır.
Hocam 4060 ti dediğiniz kart 140W kadar güç tüketen hafif bir kart. Bu bakımdan 4060 ti hangi marka alırsanız alın hiçbiri ısınmayacaktır. Ben 130W ekran kartlı bir laptop kullanıyorum o bile pek ısınmazken 140W masaüstü kartı hayli hayli ısınmayacaktır.

Çözüm
Mevzu sadece kart veya modeli ile alakalı değil ki, kasanın hava akışıda önemli etken. Soba gibi bir kasan yoksa en uygun 4060Tİ modelini al derim. Fark ödeme yani fazla. Örnek model,
Hazır sistem içinde geldiği için Gigabyte tercih ettim. Zaten Asus veya Gigabyte seçmek durumundaydım, fiyatı uygun olanı seçtim. Üreticiden üreticiye soğutma kalitesi değişiyor, Gigabyte kartlarda güzel soğutuyor mu diye merak etmiştim. Galax nasıldır? İsmini çok duymadım.

Hocam 4060 ti dediğiniz kart 140W kadar güç tüketen hafif bir kart. Bu bakımdan 4060 ti hangi marka alırsanız alın hiçbiri ısınmayacaktır.
Teşekkürler.

Hazır sistem içinde geldiği için Gigabyte tercih ettim. Zaten Asus veya Gigabyte seçmek durumundaydım, fiyatı uygun olanı seçtim. Üreticiden üreticiye soğutma kalitesi değişiyor, Gigabyte kartlarda güzel soğutuyor mu diye merak etmiştim. Galax nasıldır? İsmini çok duymadım.

Teşekkürler.
Galax ta köklü marka, ülkemizde bilinmemesi de zaten karşim Asus veya MSI al papağanlarindan dolayı. Baktığın zaman soğutma performansları neredeyse denk, FPS farkı zaten yok gibi bir şey. E niye daha fazla para veresin?

Galax ta köklü marka, ülkemizde bilinmemesi de zaten karşim Asus veya MSI al papağanlarindan dolayı. Baktığın zaman soğutma performansları neredeyse denk, FPS farkı zaten yok gibi bir şey. E niye daha fazla para veresin?
O konuda haklısın. Benim fikrim, Galax tasarım olarak hoş gözükmüyor. Asus, Gigabyte ve MSI gibi bilinen ve incelemesi yapılan kartlar varken diğer kartları almak içime sinmiyor. Bu benim fikrim, konu hakkında detaylı bilgiye sahip olanlar da olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı