Gigabyte RX 570 Aorus 800 TL'ye alınır mı?

İlanı 900 TL'den 800 TL'ye kadar düşürdüm sizce alınır mı? Mining yapılmamış kullanıcı kullanmış garanti süresi biteli 4 ay olmuş. GTX 770'den geçeceğim hem güç tüketimi az hem daha performanslı geldi gözüme GTX 770 ekran kartını 700 TL'ye satacağım yakın arkadaşıma.
Bir sorunu olmadığından emin olduktan sonra alınabilir. Garantisi devam eden bir kart bakman da iyi olabilir.

900-950'ye RX 580 4 GB bulunuyor faturasız garantisiz şekilde. Bence 100TL farkla daha iyi performans almak mantıklı olur. RX 570 için 750 verin en fazla.

Tamamda benim işlemci i7 3770 ve Turbo frekansını her zaman yakalayamıyor işlemci odaklı oyunlarda RX 580 ile darboğaz olur bence RX 570 ile tam uyumlu olmazmı hem bütçemi zorlamamış olurum yani takas gibi 100 TL farkla GTX 770'den RX 570'e geçeceğim.

Tamamda benim işlemci i7 3770 ve Turbo frekansını her zaman yakalayamıyor işlemci odaklı oyunlarda RX 580 ile darboğaz olur bence RX 570 ile tam uyumlu olmazmı hem bütçemi zorlamamış olurum yani takas gibi 100 TL farkla GTX 770'den RX 570'e geçeceğim.
Darboğaz yapacaksa alma tabii. 100TL fark ile takas yapacaksan olur ver gitsin. Ama nakit alacaksan 800'e garantili bulursun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı