Gigabyte RX 570 fanı duruyor

Semi bulut

Decapat
Gigabyte RX 570 bazen Forza Horizon oynarken PC kapanıyordu. Bazı arkadaşlarım bana da oluyor demişti, çok sallamamıştım ama dün oyun oynarken 88 dereceye kadar çıktığını ve düşmediğini gördüm. Korkudan PC'yi kapadım, biraz bekledim, açtım, oyuna girdim. Her şey normal gibiydi. Maksimum 70 dereceyi gördü.
1 gün sonra yani dün akşam oyun oynarken bakayım dedim ve 89 dereceye çıktığını gördüm, küçük bir vantilatörü ekran kartına tuttum ama soğumuyordu. Altına eğilip baktım, 2 tane fanı da çalışmıyordu. YouTube'dan bulduğum bir video ile Radeon Software'dan manuel olarak fanı tekrar başlattım. Bugün tekrar oyuna girdim sıcaklığa bakmadım, yine PC kapandı, tekrar açıp sıcaklığa baktım, 85 derece idi, yine manuel olarak çalıştırdım. Nasıl bir sorun olabilir?

Eski stabil çalışan bir sürücüyü kurup bir de öyle dener misiniz? AMD sürücü konusunda çok baş ağrıtan firma. Kendimden biliyorum. Yaklaşık 2-3 ay önce RX 5700 XT'yi satıp RTX 3060 Ti'a geçiş yaptım. Sırf sürücü sorunları yüzünden.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı