Çözüldü Gigabyte RX 580 72 derece olunca performansı düşüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mustıfaa

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, iyi sosyaller. Bugün sabah yeni kasaya sistem montajını yaptım. Gigabyte RX 580 8 GB ekran kartını da bakım sonrası 72 dereceyi görür görmez 3-4 sn arayla FPS droplanması yiyorum. Tek termal macunu yenileyip tozlarını almıyorum, her zamanki gibi fısfıs kolonya ile azıcık uzaktan serpiştirip iyice kuruduğundan emin olduktan sonra kartı FurMark'a sokmuştum. İyice kuruduğundan eminim ki ilk defa da yapmıyorum. Sorun çözülebilir mi acaba?

Çözüm
FurMark testi başlatıp 5 dakika sonra ekran görüntüsünü paylaşır mısın?

Teşekkür ederim sorun termal padlerde imiş hocam, ısınan bellekler soğumak için frekansını düşürüyormuş ve bu da doğal olarak FPS droplanmalara sebebiyet veriyormuş hem MOSFET'lerin hem de belleklerin termal padlarını yenileyeceğim şimdi para bekliyorum fiyatları çok pahalı haftaya çözmüş olurum.
FurMark testi başlatıp 5 dakika sonra ekran görüntüsünü paylaşır mısın?

Teşekkür ederim sorun termal padlerde imiş hocam, ısınan bellekler soğumak için frekansını düşürüyormuş ve bu da doğal olarak FPS droplanmalara sebebiyet veriyormuş hem MOSFET'lerin hem de belleklerin termal padlarını yenileyeceğim şimdi para bekliyorum fiyatları çok pahalı haftaya çözmüş olurum.

Çözüm

Yeni konular

Geri
Yukarı