Gigabyte RX Vega 56 Gaming OC 8 GB 1.698 TL

gigabyte vega 56 ve 64 kartlarında üretim hatası var. büyük risk kesinlikle almayın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

gigabyte vega 56 ve 64 kartlarında üretim hatası var. büyük risk kesinlikle almayın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1 yıl önce. Ama bilmiyorum.

Gigabyte'ın ürettiği bu model kartların çok büyük çoğunluğu hatalı, insanlar garantiden art arda 3. 4. bozuk kartlarını almaya başlamışlar sıkıntıyı siz düşünün, o yüzden bu kadar ucuz.

1 yıl önce. Ama bilmiyorum.
hocam sıkıntılı olmasa o fiyattan satılmaz zaten o kart. bence riske girmeye deymez nanokatolog kesin olarak iade alacağının garantisini veriyor ise gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Fakat Amazon ve Newegg bu kartları iade kabul etmemişler kullanıcı hatası aşırı ısınma vb. gerekçeler ile.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı