Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.486 Çözümler 2 14 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar günaydın. Secure Boot BIOS çökmesi mağduruyum. Gigabyte anakartı nasıl ulaştırabilirim? Garantisi devam ediyor.
Arkadaşlar günaydın. Secure Boot BIOS çökmesi mağduruyum. Gigabyte anakartı nasıl ulaştırabilirim? Garantisi devam ediyor.
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 14 Ekim 2021 #2 Siz direk ulaştıramazsınız, anakartı aldığınız yer ile irtibata geçin. Artı 0 Eksi
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 14 Ekim 2021 #3 Anakartın kutusunda bir garanti belgesi olacak. Büyük ihtimal Arena Bilgisayar firmasıdır o. Oraya yollayacaksın o belge ve faturası ile onlar da Gigabyte firmasına yollayacaklar. Artı 0 Eksi
Anakartın kutusunda bir garanti belgesi olacak. Büyük ihtimal Arena Bilgisayar firmasıdır o. Oraya yollayacaksın o belge ve faturası ile onlar da Gigabyte firmasına yollayacaklar.
Masquridea Kilopat Katılım 9 Şubat 2018 Mesajlar 563 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ekim 2021 #4 +90 212 288 52 96Numarasından ulaşabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.794 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2021 #5 Garanti belgesinde gerekenler yazmalı. Aldığınız yere götürebilirsiniz. Veya müşteri hizmetleri falan varsa arayın. Artı 0 Eksi
Garanti belgesinde gerekenler yazmalı. Aldığınız yere götürebilirsiniz. Veya müşteri hizmetleri falan varsa arayın.
B bertek41 Megapat Katılım 7 Ekim 2017 Mesajlar 688 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2021 #6 Hocam aynı sorundan Arena bilgisayara gitti benim anakart onlar Gigabyte teknik servise yolladılar şu an bekliyorum. Artı 0 Eksi
Hocam aynı sorundan Arena bilgisayara gitti benim anakart onlar Gigabyte teknik servise yolladılar şu an bekliyorum.
KS KS Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.486 Çözümler 2 14 Ekim 2021 #7 bertek41 dedi: Hocam aynı sorundan Arena bilgisayara gitti benim anakart onlar Gigabyte teknik servise yolladılar şu an bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam arenaya mı gönderdiniz direk yoksa itopyadan veya başka firma aracılığı ilemi gönderdiniz? Artı 0 Eksi
bertek41 dedi: Hocam aynı sorundan Arena bilgisayara gitti benim anakart onlar Gigabyte teknik servise yolladılar şu an bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam arenaya mı gönderdiniz direk yoksa itopyadan veya başka firma aracılığı ilemi gönderdiniz?
B bertek41 Megapat Katılım 7 Ekim 2017 Mesajlar 688 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2021 #8 Mr. Patrick Bateman dedi: Hocam arenaya mı gönderdiniz direk yoksa itopyadan veya başka firma aracılığı ilemi gönderdiniz? Genişletmek için tıkla... İtopyadan aldığım için İtopyaya yolladım onlar arenaya yolladılar. Ama kargo parası verdiğim için siz direkt arenaya da yollayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Mr. Patrick Bateman dedi: Hocam arenaya mı gönderdiniz direk yoksa itopyadan veya başka firma aracılığı ilemi gönderdiniz? Genişletmek için tıkla... İtopyadan aldığım için İtopyaya yolladım onlar arenaya yolladılar. Ama kargo parası verdiğim için siz direkt arenaya da yollayabilirsiniz.
hacı baba Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 711 Çözümler 13 14 Ekim 2021 #9 bertek41 dedi: İtopyadan aldığım için İtopyaya yolladım onlar arenaya yolladılar. Ama kargo parası verdiğim için siz direkt arenaya da yollayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kargo parası vermemeniz gerekiyor, paranızı geri almaya çalışın. Artı 0 Eksi
bertek41 dedi: İtopyadan aldığım için İtopyaya yolladım onlar arenaya yolladılar. Ama kargo parası verdiğim için siz direkt arenaya da yollayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kargo parası vermemeniz gerekiyor, paranızı geri almaya çalışın.
B bertek41 Megapat Katılım 7 Ekim 2017 Mesajlar 688 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2021 #10 hacı baba dedi: Kargo parası vermemeniz gerekiyor, paranızı geri almaya çalışın. Genişletmek için tıkla... İtopya mailden öyle yazdı 2 hafta içinde aldıysan ürünü kod veriyorlar diğer türlü alıcı ödüyor kargoyu. Artı 0 Eksi
hacı baba dedi: Kargo parası vermemeniz gerekiyor, paranızı geri almaya çalışın. Genişletmek için tıkla... İtopya mailden öyle yazdı 2 hafta içinde aldıysan ürünü kod veriyorlar diğer türlü alıcı ödüyor kargoyu.