Gigabyte teknik servisi neresi?

Derinjack

Decapat
Dostlar benim MSI B450M PRO M.2 V2 model bir anakartım vardı. Görüntü çıkışı bozuktu. Servispoint isimli markaya gönderdim ve direk değişim yaptılar. Lakin gelen üründe hem voltaj problemi (yani fana güç veren 3 pinli yerlerden saliselik olarak elektrik gel git yapıyordu) hem de yine görüntü vermiyordu. Uğraşmak istemedim yeni AB350M D3V model anakart aldım. Şimdi buna BIOS Update yapmam lazım. Gigabyte'ın servisi kimdir? Bir de Servispoint hakkında yorumlarınızı alabilir miyim?

RMA servisi var ve yeri Şişli. 0212 288 52 96 rma@rmaservis.com mail adresidir. Arayıp destek isteyebilirsin.
Bu numaranın aynısı servispointin fax numarası. Rma servisin adresini tam olarak verebilirseniz servispointle karşılaştırmak isterim.
Nereden aldınız o anakartı? Aldığınız yere gönderin onlar yapsınlar.
Aldığım yeri aradığımda endeks bilişime kargolayın dendi. Orası da gigabayte Türkiye servisine verdiklerini söyledi. Gigabaytın servisi rma olarak görünüyor ama servispoint mağazasıyla numaraları aynı.

Bu numaranın aynısı servispointin fax numarası. Rma servisin adresini tam olarak verebilirseniz servispointle karşılaştırmak isterim.

Aldığım yeri aradığımda endeks bilişime kargolayın dendi. Orası da gigabayte Türkiye servisine verdiklerini söyledi. Gigabaytın servisi rma olarak görünüyor ama servispoint mağazasıyla numaraları aynı.
Gülbahar mah. Demirci şok. Doğan apt. No:3/A Mecidiyeköy Şişli

Daha önce anakartta sorun oldu. Vatan bilgisayardan almıştım. Gönderdim sonra anakart raporla geldi orada yazıyor. Birde Anadolu yakasında bir yer daha var ama orayı hatırlamıyorum. Yine Mecidiyeköyde bir tane bilgisayar firması var onlar haftalık toplayıp Anadolu yakasına gönderiyorlar ve orada bakıyorlar ama onu bilmiyorum. Ayrıca Google'ın aramasında görsellere bakarsan bile RMA servisi raporunun görüp adresine ulaşabilirsin.
Aynı zamanda www.pcbayi.com adresinde tüm firmaların adreslerini ve telefon numaralarını bulabilirsin.

Daha önce anakartta sorun oldu. Vatan bilgisayardan almıştım. Gönderdim sonra anakart raporla geldi orada yazıyor. Birde Anadolu yakasında bir yer daha var ama orayı hatırlamıyorum. Yine Mecidiyeköyde bir tane bilgisayar firması var onlar haftalık toplayıp Anadolu yakasına gönderiyorlar ve orada bakıyorlar ama onu bilmiyorum. Ayrıca Google'ın aramasında görsellere bakarsan bile RMA servisi raporunun görüp adresine ulaşabilirsin.
Aynı zamanda www.pcbayi.com adresinde tüm firmaların adreslerini ve telefon numaralarını bulabilirsin.
PCbayinin sitesinden bir numara daha buldum ama numara direkt meşgul çalıyor.
Sorumsuz Gigabyte servisi-ÇÖZÜLDÜ- şu linkte ServisPoint ve RMA'nın aynı olduğunu iddia etmiş ama emin olamadım. Tekrar ServisPoint ile uğraşmak istemiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı