Gigabyte 120GB'de de sorun yaşayanlar var. Patriot Burst 120GB'de de sorun yaşayanlar var. Bu durumda okuma-yazma hızları daha yüksek olan Burst'ü almak daha mantıklı bence.
En ucuz Apacer PANTHER AS340/120GB SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Apacer PANTHER AS340/120GB SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD özelliklerini incele, 439,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Gigabyte 120GB'de de sorun yaşayanlar var. Patriot burst 120GB'de de sorun yaşayanlar var. Bu durumda okuma-yazma hızları daha yüksek olan Burst'ü almak daha mantıklı bence.
En ucuz Apacer PANTHER AS340/120GB SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Apacer PANTHER AS340/120GB SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD özelliklerini incele, 439,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
TBW olarak birçok kaynak yetersiz bir yerde de 30TBW gördüm.
Ben yaklaşık 2 ay önce aldım, bir ofis bilgisayarına takılı şu anda. Fazla okuma ve yazma işlemi yapmadım ancak genellikle gün içerisinde açık olduğunu ve birkaç elektrik kesintisinde bir şey olmadığını belirtebilirim.
Adata 240GB kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım ve bu marka hakkında pek bir bilgim yok, neden bu kadar kötüleniyor? 120 GB modelleri mi sıkıntılı acaba?
TBW olarak birçok kaynak yetersiz bir yerde de 30TBW gördüm.
Ben yaklaşık 2 ay önce aldım, bir ofis bilgisayarına takılı şu anda. Fazla okuma ve yazma işlemi yapmadım ancak genellikle gün içerisinde açık olduğunu ve birkaç elektrik kesintisinde bir şey olmadığını belirtebilirim.
Yanıtlar için teşekkürler apacer ssd ömrü ölçme sorunu yaşayanlar ve burst hız ölçme sorunu yaşayanlar var ikisi de sanırım yazılım sorunları. aradaki 60 tl fark var eğer farka değiyorsa gigabyte ve apacer arasından hangisi daha iyi olur.