Gigabyte Windforce GTX 1080 overclock deneme

Değer aynı.
Tekrardan -45'e çekebilirsiniz.
Kart ne kadar güç çekiyor şuan?
Sanıyorum 111 w
1613334754037.png

Bunu uygulasak mı ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 879621

Memory clock OC'u her kart için aynı değil.
Sizde 900 yapınca sıkıntı olmaya başladı, 850 yaptık, arkadaş +1000'e kadar çıkmış.
Anlamadığım kısım core clock olayı. Power limit ayarını düşürüp core clock hızını arttırınca kart kendi frekansının 200 üzerine çıkamayacak çünkü stok frekans için gereken güçten daha az güç çekiyor ve hâliyle kart core clock olarak daha düşük seviyelere çıkıyor.
Orada yapılan power limit ve core clock ayarları kendisiyle çelişiyor, tabii biz -45 power limit verdik, arkadaş -40 vermiş.

-40 verip biraz core clock yükseltmeyi deneyebilirsiniz fakat işe yarayacağını pek sanmıyorum ki arkadaş da core clock'u +200 yapmanın çok bir anlamı olmadığını başka bir dille belirtmiş.

1613336619184.png

Tabii yüce translate yüzünden de böyle yanlış anlamış olabiliriz.
İsterseniz -40 veya -30 power limit yapıp core clock arttırmayı deneyebilirsiniz fakat yine söylediğim gibi işe yarayacağını pek sanmıyorum, yararsa ne mutlu size :)

Aynı zamanda arkadaşta Waterforce gibi iyi modellerden biri var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı