republic1987
Hectopat
- Katılım
- 18 Eylül 2021
- Mesajlar
- 833
- Çözümler
- 5
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Daha önceden de vardı fakat 1-2 kez konu açtım ve sizin gibi dikkatle dinleyen kişiler ile karşılaşmadim ve haliyle çözüme ya da öneri alamadım.6 ay çok erken bir süre.
Hocam günde ortalama kaç saat açık kalıyor ve ne kadar yükte?
Haftada ortalama kaç gün kullanıyorsunuz?
Bir anda mı arttı bu sıcaklıklar? Geçen ay aynı oyunda yok muydu bu sıcaklıklar?
Hafta da 2-3 kez oturup 2-3 saat oynayabiliyorum.
Warzone tarzı rekabetçi oyunları oynuyorum ve hikaye tabanlı yüksek grafik gerektiren oyunları oynuyorum.
Yanlış anlamadıysam arkadaki egzos fanınız büyük ve bu şekilde içerideki sıcak hava hızlı bir şekilde dışarı çıkıyor ve kasa içerisi de sürekli olarak serin hava ile dolu oluyor.Ben bu konuda kendi çözümümü buldum.
Eski tower soğutucumu Bequiet 2000'likler ile değiştirmiştim. Elimde fazladan 2000rpm ID-Cooling fanım vardı. Özel aluminyum filtre de ekleyerek ekran kartını besleyecek şekilde plastik kelepçeler ile ekran kartı altına konumlandırdım. Pozitif basınç oluşturduğum için de kasama sadece fan filtrelerinden geçebilen tozlar giriyor. ekran kartımın basınçlı havayla temizliğini yaparken çok toza rastlamıyorum.
Benim de kasam GT301 yani seninkiyle hemen hemen aynı hacme sahip. Çok fazla devam ederse şikayetin böyle bir hava beslemeyle eminim kart taze havayı bolca alacak ve 10 dereceye kadar serinleyecektir.
Eki Görüntüle 1251937
2 ayda bir pc ve
Doğru mudur ?