republic1987
Hectopat
Daha fazla
Peki ekran kartımı şuan da satmak istesem ederi nedir.Merhaba. Ben konunun kasa ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Kasanın ön yüzeyinin %80'inden fazlası açık zaten yeterli düzeyde hava aldığını düşünüyorum. Ben de aynı kasayı kullanıyorum ve stok fan kullanıyorum. Henüz böyle bir sorun yaşamadım. Kısmı çözümler üretebilirsin ama asıl çözüm ekran kartını değiştirmek olacaktır.
Ve asağı yukarı sattığımda alabileceğim bundan daha iyi kartlar varmı ve varsa nedir ?
Teşekkürler
Kasayı ilk toplayacağım zaman yani bundan 6-7 ay öncesin de Corsair İcue 465X düşünüyordum ve bana o kadar paraya gerek yok diyerek yanılttılar ve keşke alsaydım.@republic1987 doğru söylemişler ben bir an yanlış görmüşüm. Onlar egzoz olacak yoksa yükselen sıcak havayı geri içeri iterler. Kapağı açınca 5 derece civarı düşmüş zaten bu da kasadan kaynaklanıyor. Kapağı açık kullanırsan tozlanma çok olacaktır, bütçen olduğunda geniş bir kasaya geçersen kendini kurtarmış olursun bir nebze. Gördüğüm kadarıyla masada yeterince boş alanın da var. Phanteks P500A, Corsair 5000D Airflow, Lian Li Lancool II Mesh iyi kasalardır. Bütçe o kadar çıkmazsa Lian Li Lancool 215 Mesh de oldukça sağlamdır boyutu onlar kadar olmasa da.
Peki o kasa iyimidir ?