Gigabyte Winforce 4060 vs ASUS Dual EVO 4060 vs ASUS ATS 4060

Bütçe
20000
Eğer 20k gözden çıkartıldı ise Gigabyte GeForce RTX 4060 Ti Eagle buna da bakabilirsiniz bence.

Bence 8 GB Ti için değmez.

8 GB 4060 Ti'ın alınabilirliği yok.

4060 düz haliyle pek fark yaratmıyor en fazla 20 FPS bence aradaki 5 bin TL için değmez. Düz hali 15k ve aradaki 5K'yı 20FPS için vermeye değmez.

Hocam 23K'ya 16 GB Ti var aslında ama böyle diye diye adama en son 30K'ya 5070 aldıracağız 😂

Bence 8 GB Ti için değmez.

4060 düz haliyle pek fark yaratmıyor en fazla 20 FPS bence aradaki 5 bin TL için değmez. Düz hali 15k ve aradaki 5K'yı 20FPS için vermeye değmez.

Hocam 23K'ya 16 GB Ti var aslında ama böyle diye diye adama en son 30K'ya 5070 aldıracağız 😂
İkinci el aslında bu bütçede AMD alınmıyorsa mantıklı. Örneğin KFG'li 4070S Ventus var bu fiyata. Zaten 4070S çok ısınmadığından Ventus problem olmaz.

İkinci el aslında bu bütçede AMD alınmıyorsa mantıklı. Örneğin KFG'li 4070s Ventus var bu fiyata. Zaten 4070s çok ısınmadığından Ventus problem olmaz.

Bu Ventus 4000 serisinde ısınma sorunu var diyorlardı MSI için onu düzelttiler galiba 2. partta ama hazır sistem alanlar yandı tabii İtopya gibi firmalar elinde 1. part üretimden kalan Ventus'ları taktı yolladı elinde kalmasın diye büyük ihtimal.

Bu Ventus 4000 serisinde ısınma sorunu var diyorlardı MSI için onu düzelttiler galiba 2. partta ama hazır sistem alanlar yandı tabii İtopya gibi firmalar elinde 1. part üretimden kalan Ventus'ları taktı yolladı elinde kalmasın diye büyük ihtimal.
4070TiS ve üstü için geçerli. 2 fan Ventuslar zaten sıkıntılı ama 3 fan Ventus 4070S'e fazlasıyla yeter. Zaten doğru düzgün güç çekmiyor kart.

4070TIS ve üstü için geçerli. 2 fan Ventus'lar zaten sıkıntılı ama 3 fan Ventus 4070S'e fazlasıyla yeter. Zaten doğru düzgün güç çekmiyor kart.

4060 2 fanlı Ventus almayı düşünüyordum sonra ısındığını duymuştum. Ben sistemi toplarken Vatan Bilgisayar'daki OEM çalışanı Zotac al dedi gayet memnunum. 3 fan gayet yeterli bence de Ventus için.

4060 2 fanlı Ventus almayı düşünüyordum sonra ısındığını duymuştum. Ben sistemi toplarken Vatan Bilgisayar'daki OEM çalışanı Zotac al dedi gayet memnunum. 3 fan gayet yeterli bence de Ventus için.
Direkt Vatan'dan sistem toplanmamalı. Ellerinde ne parça varsa onları satmaya çalışıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı