Gigabyte X870 Gaming X anakart nasıldır?

MrTurkishKebap

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Sistem Bakım Onarım
Yeni sistem topluyorum bu anakartı tercih ettim. Türkiye de incelemesini bulamadım aramızda bu kartı kullanan var mıdır acaba ?

MSI markasına tövbeliyim ve genelde ASUS kullanırım. Şuan bile sistemde ROG B550 var fakat bu kart F/P olarak harika duruyor ek olarak Faz sayısı diğer kartlara göre daha fazla ve OC potansiyeli yüksek kart.

Fakat suan Globalde araştırdım ram ve wifi problemi yaşayan cok insan varmış. Bir kaç kullanıcının da işlemcisini yakmış. Endişe etmeye başladım şimdiden.

MSI tövbeliyseniz ASUS'a yöneliyorum hocam. Gigabyte önermiyorum hiçbir zaman da önermedim ama gösterdiğiniz kart fena değil incelemelerime göre. İçiniz rahat etmediyse şunu öneririm. Bütçe belirtmemişsiniz o yüzden buyurun.
MSI markasına tövbeliyim ve genelde ASUS kullanırım. Şuan bile sistemde ROG B550 var fakat bu kart F/P olarak harika duruyor ek olarak Faz sayısı diğer kartlara göre daha fazla ve OC potansiyeli yüksek kart.

Fakat suan Globalde araştırdım ram ve wifi problemi yaşayan cok insan varmış. Bir kaç kullanıcının da işlemcisini yakmış. Endişe etmeye başladım şimdiden.

Bu kart aklımdaydı almak istedim ama 17 bin TL yi hak ediyor mu emin degilim. Gigabyte istatistik üzerinde bununla aynı belki 1 tık daha iyi ama arada 5K fiyat farkı var. 5K fiyat farkına değer mi kararsız kaldıgım ıcın Gigabyte tercih ettim.

Forumlara baktım X670 chipsetinde Wifi modülü ile ilgili çok sorun yaşayan varmış umarım aynı sorunları bu karta taşımamışlardır. Bakalım göreceğiz henüz ürün kargo da gelsin bakalım.

Yeni konular

Geri
Yukarı