Gigabyte X870 Gaming X anakart nasıldır?

MSI markasına tövbeliyim ve genelde ASUS kullanırım. Şuan bile sistemde ROG B550 var fakat bu kart F/P olarak harika duruyor ek olarak Faz sayısı diğer kartlara göre daha fazla ve OC potansiyeli yüksek kart.

Fakat suan Globalde araştırdım ram ve wifi problemi yaşayan cok insan varmış. Bir kaç kullanıcının da işlemcisini yakmış. Endişe etmeye başladım şimdiden.

MSI tövbeliyseniz ASUS'a yöneliyorum hocam. Gigabyte önermiyorum hiçbir zaman da önermedim ama gösterdiğiniz kart fena değil incelemelerime göre. İçiniz rahat etmediyse şunu öneririm. Bütçe belirtmemişsiniz o yüzden buyurun.
MSI markasına tövbeliyim ve genelde ASUS kullanırım. Şuan bile sistemde ROG B550 var fakat bu kart F/P olarak harika duruyor ek olarak Faz sayısı diğer kartlara göre daha fazla ve OC potansiyeli yüksek kart.

Fakat suan Globalde araştırdım ram ve wifi problemi yaşayan cok insan varmış. Bir kaç kullanıcının da işlemcisini yakmış. Endişe etmeye başladım şimdiden.

Bu kart aklımdaydı almak istedim ama 17 bin TL yi hak ediyor mu emin degilim. Gigabyte istatistik üzerinde bununla aynı belki 1 tık daha iyi ama arada 5K fiyat farkı var. 5K fiyat farkına değer mi kararsız kaldıgım ıcın Gigabyte tercih ettim.

Forumlara baktım X670 chipsetinde Wifi modülü ile ilgili çok sorun yaşayan varmış umarım aynı sorunları bu karta taşımamışlardır. Bakalım göreceğiz henüz ürün kargo da gelsin bakalım.

Bu kart aklımdaydı almak istedim ama 17 bin TL yi hak ediyor mu emin degilim. Gigabyte istatistik üzerinde bununla aynı belki 1 tık daha iyi ama arada 5K fiyat farkı var. 5K fiyat farkına değer mi kararsız kaldıgım ıcın Gigabyte tercih ettim.

Forumlara baktım X670 chipsetinde Wifi modülü ile ilgili çok sorun yaşayan varmış umarım aynı sorunları bu karta taşımamışlardır. Bakalım göreceğiz henüz ürün kargo da gelsin bakalım
Merhaba. Aradan zaman geçtiği için sormak istedim. Anakartı aldınız mı?

Benim de rog strix bozuldu, MSI tövbeliyim. Geriye pek seçenek kalmadı. Merak ettim o yüzden.

Selam, anakarti aldım kullanıyorum kalite olarak ve stabilite olarak şuan çok iyi memnunum. Henüz OC denemelerine başlamadım ama şuan baktığımda mosfet sıcaklıkları vs çok çok iyi kısaca kaliteli kart.

Daha önce B450 Aorus Pro da kullandım oda OC konusunda mükemmel bir karttı bundan dolayı yine Gigabyte tercih ettim fiyatına göre bu kart çok avantajlı.

Dosya Ekleri

• IMG_20250403_021201.jpg
    IMG_20250403_021201.jpg
    135,6 KB · Görüntüleme: 96

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı