Gigabyte Z590 Vision Serisi Anakartlarını Tanıttı

Lakin ASUS'un Z590 serisi sanki daha farklı boyuta geçiyor gibi geldi özellikle sadece sıvı soğutma borularının takıldığı versiyonu.

Gayet güzel ve sade görünüyor, beğendim.

Aydınlatma arttırılabilirdi, tabii hitap ettiği kesimin buna ihtiyacı var mı? Tartışılır.

Lakin ASUS'un Z590 serisi sanki daha farklı boyuta geçiyor gibi geldi özellikle sadece sıvı soğutma borularının takıldığı versiyonu.
Gigabyte Waterforce ve Aorus modelleri onun rakibi.
Bunlar ASUS'un ProArt serisine rakip daha çok.

Çok sade ve çok şık. NZXT'den esinlenmişler gibi ama bu daha güzel bence. Özellikle ikinciye bayıldım. Sadeliğe çok az bir ışıklandırma detayı çok iyi olmuş.

Peki NZXT anakart incelemesi geliyor desem? Gigabyte Aorus Instagram sayfasında da Aorus Z590 serisi bir anakartının fotoğrafını paylaştı. Bayağı iyi MOSFET soğutmaları var.

@Ardaaa11 Gigabyte'ın bu kısımları full metal malzemden yaptığını düşünürsek maliyet kısmı düşündürüyor. Z490 Vision G de 2300 liraya bulunuyordu.

NZXT bazı kısımları plastik ile karışık diye biliyorum, ayrıca o değişken bir malzeme iken bu değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…