liphter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2013 Mesajlar 1.134 4 Ağustos 2013 #1 Başlıkta da belirttiğim üzere anakartımın kullandığı soket markasını nasıl anlarım? Büyük bir işlemci fanım mevcut olduğundan fanı söküp bakmam lazım, bu da uzun ve uğraştırıcı bir iş. Anakartım GİGABYTE Z77-D3H yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2013
Başlıkta da belirttiğim üzere anakartımın kullandığı soket markasını nasıl anlarım? Büyük bir işlemci fanım mevcut olduğundan fanı söküp bakmam lazım, bu da uzun ve uğraştırıcı bir iş. Anakartım GİGABYTE Z77-D3H yardımcı olursanız sevinirim.
G Gamiurams Ziyaretçi 4 Ağustos 2013 #2 Lotes. İnternetten anakartını yazıp fotoğraflarda soketin çevresini inceleyerek öğrenebilirsiniz.
liphter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2013 Mesajlar 1.134 4 Ağustos 2013 #3 Ahmet Furkan dedi: Lotes. İnternetten anakartını yazıp fotoğraflarda soketin çevresini inceleyerek öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Görsellerde göremedim.Fakat Lotes diyorsanız tamamdır benim için. Teşekkürler.
Ahmet Furkan dedi: Lotes. İnternetten anakartını yazıp fotoğraflarda soketin çevresini inceleyerek öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Görsellerde göremedim.Fakat Lotes diyorsanız tamamdır benim için. Teşekkürler.